06 / 05 / 2024

Nef-İŞ GYO Topkapı satılık daire

Nef-İŞ GYO Topkapı satılık daire

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilecek olan İŞ GYO-Nef Topkapı Evleri 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Nef-İŞ GYO Topkapı ne zaman teslim?

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Özak GYO Topkapı projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapılan o açıklama ve proje ile ilgili detaylar...

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

İş GYO Topkapı İn İstanbul projesindeki 4 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı. İşte İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değeri... 

İŞ GYO Topkapı İnistanbul 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO Topkapı İnistanbul değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'de yer alan Topkapı İnistanbul projesinin 10 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

İş GYO Topkapı Inistanbul değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Topkapı Inistanbul Projesi gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen gayrimenkul değerleme raporu...

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Projede 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar!

Dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edileceği Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İşte İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar...

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Nef-İŞ GYO Topkapı satılık daire Haberi

Nef-İŞ GYO Topkapı satılık daire

"Nef-İŞ GYO Topkapı ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Toplam 85 adet sosyal ünite ve 16 dükkanın yer alacağı proje 412 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Nef-İŞ GYO Topkapı Konutları için www.hayatbeklemez.com web sitesinde ön talep toplanıyor.


İŞ GYO Nef Topkapı sosyal yaşam alanları arasında sauna, spor alanları, revir, fitness, müzik odaları, konferans salonları, playstation salonları, yürüyüş yolları, açık / kapalı yüzme havuzları, idari birimler, eğlence odaları bulunuyor.


Nef-İŞ GYO Topkapı ne zaman teslim?

Satışlarının bu ay başlaması planlanan İŞ GYO Nef Topkapı projesinin 2017 yılının ikinci yarısında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 3 bin 565 adet daireden oluşuyor. 


Nef-İŞ...