28 / 04 / 2024

nef kampanyalı projeleri

nef kampanyalı projeleri

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef'ten 120 ay 0.98 faiz imkanı!

Nef 4 projesinde Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veriyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödeme yapılıyor.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Nef'in 2020 ciro hedefi 1,5 milyar lira!

Nef yurtdışında yeni konut projeleri hayata geçirmek ve yurt markası Novu'yu Türkiye'de büyütmek istiyor. Ama asıl heyecan verici hikaye Foldcity...

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Kampanyalı konut projeleri Ocak 2019!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları satış ofisine çekmek isteyen inşaat firmaları yeni yılı kampanyalarla karşıladı. İşte kampanyalı konut projeleri Ocak 2019...

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Kampanyalı konut projeleri Aralık 2018!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları satış ofisine çekmek isteyen inşaat firmaları yeni kampanyalara başladı. İşte kampanyalı konut projeleri Aralık 2018...

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları efsane kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2018...

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

nef kampanyalı projeleri Haberi

nef kampanyalı projeleri

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef yakında Türkiye'de ilk kez uygulanacak "Nef Bina Tamamlanma Sigortası" ile yatırımınızı garanti altına alıyor. Kampanyadan yararlanmak için ev alacakların evlerinin borçsuz ve kat mülkiyetinin olması gerekiyor. 

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası:

1-) Formu doldurun, randevunuzu oluşturun.
2-) 72 saat içinde uzman ekip tarafından eski evin güncel değeri doğrulansın.
3-) Satış ofisine gelip Nef projelerinden yeni evinizi seçin.
4-) Eski evinizi Nef'iniz için peşinat sayılır. Kalan bedel 36 aya varan vade imkanı ile ödenebilir.  


Nef Bahçelievler

Toplamda 903 konuttan meydana gelen Nef Bahçelievler projesinde 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. Daire büyüklükleri 60 ile 270 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Nef Bahçelievler projesi 3 bin 480 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 19 adet cadde...