06 / 05 / 2024

nef karlıtepe satış ofisi

nef karlıtepe satış ofisi

Timur Holding'in firması Nef, Beykoz Karlıtepe projesi için düğmeye bastı. Özel proje alanında yapılacak olan Nef Beykoz Karlıtepe projesi için arsa sahipleriyle sözleşmeler başladı. Peki Nef Karlıtepe projesinde son durum ne? Sözleşme teklifleri neler?

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Nef Reserve Hebil satışa çıktı! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren ve birçok projeye imza atan Nef, Reserve Hebil projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 669 bin Euro'dan başlıyor...

Nef Nakkaştepe fiyat listesi!

Nef Nakkaştepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Kuzguncuk'da inşa ediliyor.

Nef Nakkaştepe fiyat!

Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef Çekmeköy satılık dükkan!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesindeki dükkanlar 2 Mart'ta satışa çıkacak. Projede ayrıca garantili kira sistemi ile fırsatlar sunuluyor...

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

nef karlıtepe satış ofisi Haberi

nef karlıtepe satış ofisi


Timur Holding'in firması Nef, Beykoz'da özel proje alanı olarak belirlenen Karlıtepe bölgesinde başlayacağı projesi için arazi topluyor.


Nef Beykoz'daki şubesini 5 Mayıs 2014 tarihinde 50 milyon TL sermaye bedeliye açmıştı. Nef Beykoz şubesi Gümüşsuyu Mahallesi Kirazlı Yayla Caddesi Doğa Sokak'ta yer alıyor. 


Yaklaşık 60 bin metrekare için çalışmalara başlayan Nef, Kirazlı Yayla Yolu olarak da bilinen Karlıtepe'de arsa sahipleriyle sözleşme imzalamaya başladı.


Nef Beykoz Karlıtepe projesinde arsa sahiplerine 1000 TL kira yardımı ve 1000 TL taşınma bedeli veriyor.


6292 sayılı kanunun 8. maddesi kapsamında özel proje alanı olarak değerlendirilen Karlıtepe'de bazı kısımlarda emsal 0,60'dan 0,80'e, bazı kısımlarda ise 1'den 1.20'ye kadar. Yani yapılacak projelerde yapılar en fazla 5 katlı olacak.


Nef Beykoz Karlıtepe'de arsa sahiplerine hangi teklifleri sunuyor?


Nef Beykoz Karlıtepe projesi için arsa...