06 / 05 / 2024

nef karlıtepe son durum

nef karlıtepe son durum

Timur Holding'in firması Nef, Beykoz Karlıtepe projesi için düğmeye bastı. Özel proje alanında yapılacak olan Nef Beykoz Karlıtepe projesi için arsa sahipleriyle sözleşmeler başladı. Peki Nef Karlıtepe projesinde son durum ne? Sözleşme teklifleri neler?

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Sağlık Bakanı'ndan son dakika uyarısı! Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir!

Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach'dan son dakika uyarısı geldi. Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

SGK'ya giren eli boş çıkmayacak! Başvurana 5.500 TL karşılıksız ödeme: Son tarihe kadar başvurmayan üzülür!

Bakanlıktan son dakika haberi detayı geldi. Bakanlık konuyu değerlendirdi ve vatandaşlara hizmetlerin 5 bin 550 TL'lik hizmet döngüsü içerisinde sunulacağını söyledi. İnsanların beğendiği gelişmelerden biri de kendilerine sunulan hizmet seçeneklerinin karlı hizmet döngüleri içermesi ve yol boyunca f

Dev bir bankadan daha, ‘sermaye karlılığı’ uyarısı!

Son dönemlerde sermaye karlılığı konusunda endişelerini dile getiren bankalara bir yenisi daha eklendi. Konu hakkında bir uyarı daha, Türkiye'de faaliyet gösteren dev bir bankanın genel müdüründen geldi.

SON DAKİKA… Milyonların gözü burada! Masada asgari ücret ve EYT var!

Son dakika haberine göre Beştepe’de Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücretin ana gündem maddesi olduğu üçlü bir toplantı yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görüşmesi başladı.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmayı sürdürüyor. Gümüş fiyatları 20 senenin en düşük seviyelerini yaşıyor. Peki son dakika gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Nef Reserve Kandilli'de teslimler yıl sonunda! Son daireleri kaçırmayın! 

Boğazın en güzel yerlerinden Kandilli’de konumlanan Nef Reserve Kandilli’de 2.5+1’den 5+1’e kadar  değişen konut tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2022'nin sonunda gerçekleştirilecek...

nef karlıtepe son durum Haberi

nef karlıtepe son durum


Timur Holding'in firması Nef, Beykoz'da özel proje alanı olarak belirlenen Karlıtepe bölgesinde başlayacağı projesi için arazi topluyor.


Nef Beykoz'daki şubesini 5 Mayıs 2014 tarihinde 50 milyon TL sermaye bedeliye açmıştı. Nef Beykoz şubesi Gümüşsuyu Mahallesi Kirazlı Yayla Caddesi Doğa Sokak'ta yer alıyor. 


Yaklaşık 60 bin metrekare için çalışmalara başlayan Nef, Kirazlı Yayla Yolu olarak da bilinen Karlıtepe'de arsa sahipleriyle sözleşme imzalamaya başladı.


Nef Beykoz Karlıtepe projesinde arsa sahiplerine 1000 TL kira yardımı ve 1000 TL taşınma bedeli veriyor.


6292 sayılı kanunun 8. maddesi kapsamında özel proje alanı olarak değerlendirilen Karlıtepe'de bazı kısımlarda emsal 0,60'dan 0,80'e, bazı kısımlarda ise 1'den 1.20'ye kadar. Yani yapılacak projelerde yapılar en fazla 5 katlı olacak.


Nef Beykoz Karlıtepe'de arsa sahiplerine hangi teklifleri sunuyor?


Nef Beykoz Karlıtepe projesi için arsa...