09 / 05 / 2024

NEF küçüksu projesi

NEF küçüksu projesi

2010’dan bu yana en küçük alanları bile değerlendirerek, büyük işlere imza atan Nef, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanmurat ve Küçüksu’da kentsel dönüşüme başlıyor…

NEF Sultanmurat ile Küçüksu’da dönüşüme başlıyor!

2010’dan bu yana en küçük alanları bile değerlendirerek, büyük işlere imza atan Nef, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanmurat ve Küçüksu’da kentsel dönüşüme başlıyor…

Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 160 adet hayata geçirecek. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları ne zaman?

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Büyük Ova Projesi'yle 184 ova, sit alanı ilan edilecek!

Tarım arazilerinin tarım dışı kullanımını önlemek için hayata geçecek olan Büyük Ova Projesi’yle 184 tarımsal potansiyeli yüksek ova, tarımsal sit alanı ilan edilecek.

Büyük Körfez Projesi ile hedef yüzülebilir Körfez!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği yatırımlarla İzmir Körfezi'nde büyük bir dönüşümü gerçekleştirirken, yaşama geçireceği Büyük Körfez Projesi ile de hedefini "Yüzülebilir Körfez" olarak belirledi.

Nef Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılacak olan Nef Bahçelievler projesi için ön talepler toplanıyor. Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle yapılacak olan Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Büyük Melen Projesi'nde son durum ne?

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İstanbul’un içme suyu ihtiyacının büyük bir kısmını karşılaması amacıyla yapımına başlanan “Büyük Melen Projesi” inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Köy Projesi davasında yeni bilirkişi raporu hazırlandı!

Sarıyer'de ormanlık alana inşa edilen Köy Projesi için hazırlanan imar planlarının Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa aykırı olduğu ortaya çıktı.

Kandıra Belediyesi Örnek Köy Projesi için kolları sıvadı!

Esentepe mahallesindeki incelemelerin ardından “Örnek Köy Projesi” için kolları sıvayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, proje kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Babaköyü mahallesi projenin ikinci ayağını oluşturuyor.

Düzce Küçüksu Parkı genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezindeki yeşil alan ve bahçelerin sayısı artırılıyor. Bunun için son olarak Küçüksu Park alanında yeni bir proje geliştirildi...

NEF küçüksu projesi Haberi

NEF küçüksu projesi

Timur Holding'in bünyesi altında yer alan gayrimenkul markası Nef, 2010 yılından bu yana en küçük alanları bile değerlendirerek, büyük işlere imza atıyor.

Para’da yer alan habere göre; Dünyanın en iyi 10 mimarlık firmasından dördü ile aynı anda çalışan firma, faaliyetlerine yeni bir soluk kazandırmak için satıştan pazarlamaya bütün katma değer zincirini yeniden tasarlıyor. Nef’in şu anda satışı devam eden 11 projesi bulunuyor. Ayrıca, satışı tamamlanan üç, yaşamın başladığı 15 ve 4 yeni projesi daha mevcut.

Edindiğimiz bilgiye göre, Nef'in kimsenin duymadığı yeni bir projesi varmış. Lokasyonu ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanmurat ve Küçüksu imiş. Firma burada kentsel dönüşüm projesi geliştirmiş. Yeni proje, yine yeni geliştirdiği projelerden birisi olan Nef Kandilli'ye de çok yakın bir noktada.

Firma yıkılacak evlerin üzerine tabelalarını asmaya...