03 / 05 / 2024

Nef lansman

Nef lansman

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında, yatırım değeri yüksek projeleri geliştirmeye devam eden Timur Gayrimenkul Merter ve Kağıthane'de yeni geliştirdikleri Nef Merter 12 ve Nef 03 Kağıthane projeleri için basın toplantısı düzenliyor...

Nef Merter 12 ve Kağıthane 03 projelerini 26 Eylül'de tanıtıyor!

Gayrimenkul sektöründe “ulaşılabilir lüks” konseptinin öncüsü olan Nef, İstanbul’un merkezinde yeni projeler üretmeye devam ediyor. Nef Merter 12 ve Kağıthane 03 projelerini 26 Eylül'de tanıtıyor...

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar?

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.

Nef Ortayaka fiyatları 2018!

Nef Ortayaka fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da!

Nef Brentford London teslimleri Nisan 2019'da gerçekleştirilecek. Lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılan projede 1+0 ile 2+1 arasında daireler yer alıyor.

Nef Brentford London fiyat bilgisi!

Nef Brentford London fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede lansman gerçekleştirildi. 

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Nef'in 3 yeni projesi 2018'de satışta!

Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormantepe projesinin lansmanını dün gerçekleştiren Nef, 3 yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Nef Ormantepe lansman fiyatları 2017!

35 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Nef Ormantepe'de fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Nef Ormantepe'nin lansmanı yapıldı! 299 bin TL'ye!

Nef’in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe, lansmana bile çıkmadan 2 gün içinde satıldı ve bu satış noter ile tasdik ettirildi. Nef, Çekmeköy’de 409 konuttan oluşan ikinci projesi Nef Ormantepe’nin lansmanını da bir yıl öne çekerek bugün Swissotel'de gerçekleştirdi. 

Nef Çekmeköy basın lansmanı 27 Kasım'da!

Nef’in Çekmeköy’de hayata geçireceği yeni projelerinin lansman toplantısı, 27 Kasım 2017 Pazartesi günü, saat 09.30’da düzenlenecek.

Nef Ormantepe lansman fiyatları!

Nef Ormantepe lansman fiyatları minimum 299 bin TL'den başlıyor. Nef imzasıyla yükselecek Ormantepe projesi İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirildi...

Nef lansman Haberi

Nef lansman

İnce düşünülmüş yaşam alanları tasarlayan ve bu alanları keşifleriyle zenginleştiren Nef, İstanbul’un merkezi lokasyonlarında, yatırım değeri yüksek projeleri geliştirmeye devam ediyor. Son dönemde değişen çehresiyle dikkat çeken Kağıthane ile önemli iş ve ulaşım merkezlerinden biri olan Merter’de yoğun ilgi gören Nef, bu iki lokasyonda iki yeni projesini daha 2013 yılı sona ermeden hayata geçiriyor.


Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Nef Satış & Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik’in katılımıyla, konut ve ofislerin bir arada bulunduğu yeni projelerin tanıtılacağı toplantıda siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk...