29 / 04 / 2024

Nef merter 1+1

Nef merter 1+1

Merter metrobüs ve metro istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje dahilinde 12 yıllık kiralama garantisi veriliyor.

Nef Merter'de taksitler teslimde başlıyor!

Metro ve metrobüs durağına yakın mesafede konumlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Yüzde 1 peşinat ödemesiyle konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Merter projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Nef Merter stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Nef Merter projesinde peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa edilen Nef Merter Evleri, stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Nef Merter Evleri'nde krediyi teslimlerde kullan!

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Nef Merter projesinde modüler sistem sayesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirilebiliyor...

Nef Merter ödeme koşulları!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İşte Nef Merter ödeme koşulları...

Nef Merter yüzde 1 peşinat kampanyası!

Konut teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak olan Nef Merter yüzde 1 peşinat kampanyası devam ediyor. Proje 10 ve 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Nef Merter Residence 'de yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi...

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat ödeniyor!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Nef Merter Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nef Merter Aralık 2016'da teslim!

10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Nef Merter'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor...

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat kampanyası!

Merter metrobüs ve metro istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje dahilinde 12 yıllık kiralama garantisi veriliyor.

Nef merter 1+1 Haberi

Nef merter 1+1

Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşan Nef Merter projesinde daireler istek üzerine 2 dairenin birleştirilmesiyle, 2 oda bir salon veya 3 oda 1 salon olarak dizayn edilebiliyor. Proje dahilinde toplam 399 tane daire bulunuyor.


Nef Merter projesinde yer alan daire alanları 36 ve 56 metrekare arasında değişiyor. Projenin bulunduğu bölgeye metrobüs ve metro gibi ulaşım araçlarıyla kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor.


10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Nef Merter Konutları'nda daire fiyatları 36 metrekare 1+0 daireler için 270 bin TL, 56 metrekare 1+1 daireler için ise 350 bin TL olarak belirlendi.


Nef Merter'deki dairelere yüzde 1 peşinat imkanıyla sahip olunabiliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan projedeki dairelerin Aralık 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


12 yıllık kiralama garantisi verilen...