30 / 04 / 2024

nef merter öğrenci yurdu

nef merter öğrenci yurdu

NOVU Öğrenci Yurdu, NEF tarafından Merter'de inşa ediliyor. Yurt, öğrencilere kapılarını bu sene Eylül ayında açacak. NOVU, metro ve metrobüse 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları!

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları belli oldu. Ön taleplerin toplandığı Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında açılacak...

Nef NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef'in Merter'de hayata geçirdiği NOVU Öğrenci Yurdu projesinde ön talepler toplanıyor. Nef Merter 12 projesinin bir bloğunda planlanan NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

Nef Merter fiyatları ne kadar?

Metroya ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter Rezidans konut projesinde peşinat ödemeleri 24 ay boyunca yapılıyor. Peki Nef Merter fiyatları ne kadar?

Nef Merter ödeme planı!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana gelen Nef Merter Residence projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. İşte Nef Merter ödeme planı...

Nef Merter'de taksitleri 2017'de ödemeye başlayın!

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Nef Merter Konutları'nda peşinatı 24 ayda ödeme imkanı sunuluyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor...

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda ödeyin!

Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede satışlar 270 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Nef Merter ödeme seçenekleri!

Nef Merter projesinde daireler 2710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek. İşte Nef Merter ödeme seçenekleri..

Nef Merter Evleri fiyat listesi!

Nef Merter Evleri'ndeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor. İşte Nef Merter Evleri fiyat listesi...

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire alanları 39 - 89 metrekare arasında değişiyor. Peki Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'yla taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle peşinat taksitleri 2 bin 700 TL'den başlıyor. Banka kredili ödemeler ise 2017'de başlıyor.

Nef Merter ödemeleri!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Nef Merter Konutları Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Nef Merter ödemeleri ile ilgili detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

nef merter öğrenci yurdu Haberi

nef merter öğrenci yurdu

NOVU Öğrenci Yurdu, NEF tarafından Merter'de inşa ediliyor. Yurt, öğrencilere kapılarını bu sene Eylül ayında açacak.

Üniversite öğrencilerinin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlanan NOVU'da tek kişilik, çift kişilik ve dört kişilik odalar yer alıyor.

NOVU'nun ortak kullanım alanları arasında etüt odası, sinema salonu, müzik odası, spor salonu, çamaşır salonu, market, mutfak ve resepsiyon yer alıyor.

NOVU'da öğrencilerin elektrik, su ve temizlik gibi ihtiyaçlarını da karşılanıyor. NOVU Öğrenci Yurdu'nda odalar kiralanabildiği gibi satın da alınabiliyor.

NOVU Öğrenci Yurdu fiyatları

NOVU Öğrenci Yurdu'na ilişkin fiyat bilgileri satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

NOVU, metro ve metrobüse 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. NOVU, Yıldız Teknik Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Aydın Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi gibi vakıf ve devlet üniversitelerine yakın konumda.

Adres: Maltepe Mahallesi Eskiçırpıcıyolu Sokak No:3 Merter / İstanbul

Tel:...