30 / 04 / 2024

nef offices dört levent 09 lansman

nef offices dört levent 09 lansman

Projelerinde yenilikçi tasarım ve kaliteli yaşam alanları sunan Nef, HOK imzasını taşıyan Nef Offices Dörtlevent 09 projesinin satışını 3,5 ayda tamamladı...

Nef Offices 4Levent 09 görücüye çıktı! Metrekare 6 bin 400 dolar!

Şehrin merkezinde konumlandırdığı projelerinde, tasarım ve mimariyi buluşturan ve “nefes alınan yaşam alanları” sunan Nef, şimdi de iş ve şehir yaşamının merkezinde inşa edilen yeni ofis projesi Nef Offices Dörtlevent 09’u hayata geçiriyor.

Nef Offices DörtLevent lansmanı bugün yapılıyor!

4. Levent'te yer alan proje Nef Offices DörtLevent 09 bugün The Seed'de görücüye çıkıyor...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap ihalesine dört firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna dört firma katıldı...

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 58 lira!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından hazırlanan rapora göre dört kişilik bir ailenin açıklık sınırı 2 bin 58 lira olarak hesaplandı. Buna göre yoksulluk sınırı 6 bin 705 lira oldu.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Esenler'de Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı tarafından hayata geçirilen Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Projede 95 daire ve 45 ticari ünite yer alıyor...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Dört banka konut kredisi faiz oranında indirime gitti!

Konut kredisi faiz oranları düşmeye başladı. Bankalar bir bir konut kredisi faiz indirimi uyguluyor. Son iki günde dört banka konut kredisi faizlerini düşürdü…

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi tamamlandı!

Ordu ‘Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi’ kapsamında hayata geçirilen 11 dairelik 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran tamamlandı.

Dört konuttan üçünün sigortası yok!

Konut sigortalatma ve DASK oranları artış gösteriyor. Ancak hala iki evden birinin DASK'ı bulunmuyor ve dört evden üçünün konut sigortası yok.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

nef offices dört levent 09 lansman Haberi

nef offices dört levent 09 lansman

Projelerinde yenilikçi tasarım ve kaliteli yaşam alanları sunan Nef, HOK imzasını taşıyan Nef Offices Dörtlevent 09 projesinin satışını 3,5 ayda tamamladı. “Türkiye’nin En İyi Ofis Projesi” ödülüne hak kazanan Nef Offices Dörtlevent 09’da toplamda 411  ofis ünitesi bulunuyor. Çalışanları tasarladığı ‘mutluluk ofisleri’nde buluşturmayı hedefleyen Nef’in Türkiye’de ilk kez uygulanan “Foldoffice” keşfiyle 60 m2’lik ofisine istenilen zamanda 23 farklı oda eklenebiliyor.


İş dünyasının kalbinin attığı Büyükdere Cadde’de konumlanan Nef Offices Dörtlevent 09; 44 bin 60 metrekarelik inşaat alanı ve 3 bin 600 metrekarelik arsa üzerinde, iki blok halinde yükseliyor. Metro durağına 120 metrelik mesafede bulunan Nef 09’da, 14  katlı A-Blok’ta 10 ofis katında 108  ofis, dört konut katında farklı ihtiyaçlara cevap veren 48 ev-ofis ve iki mağaza katında 3 mağaza birimi...