05 / 05 / 2024

NEF Ormantepe satışları 

NEF Ormantepe satışları 

Nef Ormantepe Evleri fiyatları en düşük 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri projesi hafta sonu satışa sunuluyor...

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Çekmeköy NEF Ormantepe satış fiyatları 2018!

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi hedeflenen NEF Ormantepe Konutları'nda firma bünyesinde 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor..

Nef Ormantepe Çekmeköy satış fiyatları 2017!

Teslimlerin 2020 yılında gerçekleşeceği Nef Ormantepe Çekmeköy Evleri 409 daireden meydana geliyor. İşte Nef Ormantepe Çekmeköy satış fiyatları 2017...

NEF Ormantepe konutları Hepsiburada.com'dan satıldı!

Black Friday indirimleri bu yıl Türkiye’de alışveriş çılgınlığına dönüştü. İndirim gününde Hepsiburada.com'dan Nef Ormantepe’de yer alan 1 + 1 ve 2+1 daireler satıldı.

Çekmeköy Nef Ormantepe fiyat listesi! Güncel liste fiyatları!

Nef'in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Çamlıtepe'nin satışı 2 günde tamamlandı. İkinci proje olan Nef Ormantepe ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Nef Ormantepe satış fiyat listesi!

Nef Ormantepe projesinde dairelerin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Nef Ormantepe satış fiyat listesi 299 bin TL'den başlıyor...

Nef Ormantepe'nin lansmanı yapıldı! 299 bin TL'ye!

Nef’in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe, lansmana bile çıkmadan 2 gün içinde satıldı ve bu satış noter ile tasdik ettirildi. Nef, Çekmeköy’de 409 konuttan oluşan ikinci projesi Nef Ormantepe’nin lansmanını da bir yıl öne çekerek bugün Swissotel'de gerçekleştirdi. 

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri'nde yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor...

Nef Ormantepe Evleri fiyatları!

Nef Ormantepe Evleri fiyatları en düşük 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri projesi hafta sonu satışa sunuluyor...

Nef Ormantepe bu hafta sonu satışta! 279 bin TL'ye!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesinin 2. etabı Nef Ormantepe bu hafta sonu satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor....

Nef Ormantepe projesi geliyor! Yeni Proje!

NEF, Çekmeköy'deki ikinci projesi Nef Ormantepe'yi yakında satışa çıkaracak. Proje öncelikli olarak Nef müşterilerine satışa açılacak..

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

NEF Ormantepe satışları  Haberi

NEF Ormantepe satışları 

Hafta sonu satışa sunulacak olan Nef Ormantepe projesi toplam 180 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Nef Çekmeköy projesini bir etabı olarak planlanan Nef Ormantepe projesinde toplam 474 daireye yer veriliyor. 

Nef Çekmeköy projesi toplamda 1.500 konutu kapsıyor. Projenin Çamlıtepe etabında da yine 474 daireye yer verildi. Geçen hafta sonu satışa çıkan Nef Çamlıtepe'de daireler iki gün içerisinde satıldı. Nef Çamlıtepe Konutları 2020 yılının Nisan ayında teslim edilecek.
 

Nef Ormantepe Evleri fiyatları!
Projedeki dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. 2020 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanan Nef Ormantepe Konutları 4 katlı 20 blok olarak yükselecek. Ormantepe etabında 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Daire büyüklükleri 98 metrekareden başlıyor ve 126 metrekareye arasında değişiyor.  
 
Nef Ormantepe ödeme şartları!

Nef Ormantepe projesinde ödemelerde kolaylık...