13 / 05 / 2024

nef projeleri faiz indirimi

nef projeleri faiz indirimi

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Koruköy'de 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı! Peşinde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla!

Türkiye'nin rekor kıran projesi Nef Koruköy 3. etapta 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte Nef Koruköy 3. etap ile ilgili ayrıntılar...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 

Nef'in 2 günde 497 adet konut satışıyla rekora imza attığı Nef Çekmeköy projesinin yeni etabı Nef Koruköy resmen satışta. Projede 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef Arsa Sakarya 395 bin TL 0 faizli konut fırsatı!

NEF imzalı NOVU’nun yeni projesi Sakarya’da inşa edilecek. Nef'in en yüksek yatırım getirisine sahip projesine, 36 ay vadeli 0 faiz fırsatıyla sahip olabilirsiniz. İşte Sakarya'da yükselecek projenin ayrıntıları...

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!

Nef City 82'de yılın son fırsatı başladı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda vade farksız 50 taksit avantajı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatının yanında vade farksız 50 taksit avantajı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

nef projeleri faiz indirimi Haberi

nef projeleri faiz indirimi

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Her iki projenin de teslim tarihi 2020 olarak belirlendi. 

Bodrum'un en özel konumlarından birinde yükselen Nef Reserve Yalıkavak, 400 metre uzunluğunda sahile ve özel kumsala sahip. Yalıkavak'ta yükselen Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı. Nef Reserve Yalıkavak'ta bulunan 10 kiralık ev, yepyeni özel tasarım mobilyalarla tasarlandı. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta villa ve rezidans konutlar bulunuyor. Tapusuyla birlikte hemen teslim alma avantajı bulunan projede, yüzde 0.64 kredi faizi imkanı da sunuluyor.

Nef Yalıkavak'ta çocuk ve yetişkin havuzları, restoran, fitness center, concierge, çocuk spor alanları, tenis kortları, halı saha, basketbol sahası ve İstanbul'un sevilen çocuk kulübü Le Petit 100'ün yaratıcı atölyeler bulunuyor. 

İstanbul'un en büyük yeşil alanına sahip olan...