07 / 05 / 2024

Nef projeleri satış

Nef projeleri satış

Nef, 5 projesinde başlattığı yüzde 40 indirim kampanyası ile 14-15 Aralık'ta toplam 103 milyon 398 bin 316 TL'lik konut satışı gerçekleştirdi.

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

TOKi'den flaş açıklama! İstanbul projeleri satışa çıktı! Hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Konut projeleri için verilen vaatlere dikkat!

Konut projeleri satışı sırasında projeye ilişkin verilen vaatlerden birinin dahi eksik olması halinde alıcıya tazminat ödenmesine karar verildi. 

Nef Online açıldı!

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ'den konut almak isteyenler dikkat!

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı herkesi ev sahibi yapmak adına uygun konut projeleri satışa sunuyor. 

Konut projelerinde satış yöntemleri değişiyor!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, konut projeleri satış yöntemlerinde gelecekte nelerin değişmesi gerektiğini değerlendirdi..

Nef Ortayaka satış fiyatı!

Nef Ortayaka satış fiyatı haberimizde yer alıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Nef Ortayaka projesinde fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor. 

Nef Sancaktepe satış ofisi!

Nef Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Nef projeleri satış Haberi

Nef projeleri satış

Nef, 14-15 Aralık'ta toplam 103 milyon 398 bin 316 TL'lik konut sattı.

Şirket tarafından yapılan açıklama kapsamında Nef, geçen hafta sonu 5 projesinde yüzde 40 indirim kampanyasına başladı.

Brand Finance tarafından gerçekleşen "Türkiye’nin En Değerli Markaları" araştırmasında bulunan tek gayrimenkul markası olan Nef, 14-15 Aralık'ta, 5 Nef projesinde sınırlı sayıda daire için yüzde 40 indirimin uygulandığı kampanyada; toplam 103 milyon 398 bin 316 TL tutarında konut satışı gerçekleşti ve bu satış noter ile verildi.

"Nefis Cumartesi - Nefis Pazar" olarak adlandırılan kampanya; Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres, Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Reserve Kandilli projelerinde sınırlı sayıda daire için uygulandı.

Geçen hafta açıklanan kampanya kapsamında 5 bin 475 adet talep alınmıştı. Talebi karşılamak için tüm Nef satış ofisleri kampanya süresince gece 23.00'e...