02 / 05 / 2024

Nef projelerini lokal ofislere verdi

Nef projelerini lokal ofislere verdi

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.

Nef projelerini lokal ofislere verdi!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında da yeniliklerini sürdürüyor.

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Sıfır risk, garantili kazanç: Nef Arsa Çanakkale Biga!

Gayrimenkul sektöründeki markalı arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, Çanakkale Biga arsa projelerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Foldcity'den ev alacaklara yeni kampanya!

Nef, patentli keşfi “Foldhome” konseptini bir adım ileriye taşıyor. Paylaşım ekonomisini gayrimenkul sektörüne taşıyan Nef’in yeni keşfi “Foldcity” ile Nef müşterileri artık şehrin onlarca farklı lokasyonunda bulunan Nef projelerini kullanabilecek.

Nef’ten bir ev alın 25 eviniz olsun!

Nef’ten, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerini bekleyenlere müjde. Nisan 2020’de teslim edilecek dairelerde yüzde 0.79 kredi faizi ve peşin ödemelerde yüzde 30 indirim uygulanacak…

Nef konut teslimlerine devam ediyor!

İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabında teslimlere başlayan Nef, 2019 yılının geri kalanında İnistanbul Topkapı projesinin son etabının, Nef Sancaktepe ve Nef Yalıkavak projelerini teslim etmeyi planlıyor. 

Nef 1 Kasım'da Londra projelerini tanıtacak!

Nef, geçtiğimiz yıl Nef Global’i kurarak global hedefleri için aktif çalışmalara başlamıştı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Londra’da netleşen operasyonların detaylarını anlatacak. 

İnistanbul Lokal ve Gala'da son 76 daireye özel kampanya!

İŞ GYO VE Nef güvencesi taşıyan İnistanbul projesinde Lokal ve Gala etabında son 76 daireye özel ev yenileme kampanyası düzenlendi...

Nef Luxury Living Kandilli satış ofisi!

Nef projelerini markalaştıran Timur Gayrimenkul, İstanbul Kandilli'de yepyeni projesi Nef Luxury Living projesini hayata geçiriyor. Projenin Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor...

Nef, Bağdat Caddesi'nde satış ofisi açtı!

Nef, Bağdat Caddesi’nde ofis açtı. Satış ofisinde, ödüllü projelerini ocak ayı boyunca ek avantajlarla satışa sundu.

Nef'in yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 13 Ekim'de!

Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini anlatacağı basın toplantısı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İnistanbul Lokal'de 1575 daire satıldı!

İş GYO ve Nef’in işbirliği ile İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı’da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1870 dairenin 1575’i satıldı.

Nef projelerini lokal ofislere verdi Haberi

Nef projelerini lokal ofislere verdi

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.700'ü aşkın bölge müdürlüğü ve 125.000'den fazla danışmanı ile dünyanın en fazla gayrimenkul danışmanına sahip franchise markası Keller Williams ile işbirliğine giden Nef. Ankara ve izmir için satış ve tanıtım yetkisini Keller Williams Bölge Müdürlüklerine verdi. 2014 yılı Ocak ayı itibariyle Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren ve şu anda 9 bölge müdürlüğüne ve 400 danışmana ulaşan Keller Williams, Ankara'daki KW Angora ve İzmir'deki KW Bornova ofisleri ile Nef projelerinin bu şehirlerdeki tek yetkili satış noktası olarak hizmet verecek.


Milat


Web: