14 / 05 / 2024

Nef satış ofisi nerede

Nef satış ofisi nerede

Nef kolay yatırım ile istenildiğinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesi yarısından fazlasını kiracı karşılayacağı bir yatırımla daire sahibi olunabiliyor.

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Nef Sancaktepe satış ofisi!

Nef Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 

NEF Kandilli satış ofisi!

NEF Kandilli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen NEF Kandilli'de 2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Çekmeköy Nef satış ofisi!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. Çekmeköy Nef satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Basınekspres Nef 36 satış ofisi!

Basınekspres Nef 36 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef 36 projesinde teslimler Aralık 2019'da gerçekleştiriliyor...

Nef Basın Ekspres 36 satış ofisi!

Nef Basın Ekspres 36 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Basın Ekspres 36 projesi 2019'un sonunda tamamlanıyor...

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi!

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Yalıkavak projesinde konut, otel ve mağazalar bulunuyor...

Nef Bahçelievler proje satış ofisi!

Nef Bahçelievler proje satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi Mart 2019'da teslim ediliyor...

Haznedar Nef Bahçelievler satış ofisi!

Haznedar Nef Bahçelievler satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Sancaktepe Evleri satış ofisi!

Nef Sancaktepe Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Sancaktepe Evleri projesi 2019 yılında teslim edilecek...

Sütlüce Nef Evleri satış ofisi!

Sütlüce Nef Evleri satış ofisi ile irtibata geçebilmek için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje 3 bin 373 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Nef satış ofisi nerede Haberi

Nef satış ofisi nerede

Nef kolay yatırım kampanyası başladı. Nef markası, Timur Gayrimenkul tarafından oluşturuldu. Kampanya kapsamında ödemelerde kolaylık sağlanıyor. 


Nef kolay yatırım

Nef kolay yatırım kampanyası kapsamında ödeme yapıldığında; peşinat ödemesi ilk 24 ayda ödeniyor. Kredi ödemeleri ise 2 yıl sonra yani teslimde yapılıyor. Ayrıca istenildiğinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesinin yarısından fazlasını kiracının ödediği daire satın alınabiliyor. 


Nef kampanyası kredisi teslimde, kiracısı içinde" sloganıyla başladı. Timur Gayrimenkul'un Nef markası adı altında inşa ettiği projelerinde satışlar devam ediyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Esra Nur...