01 / 05 / 2024

nef telefon numrası

nef telefon numrası

Nef kolay yatırım Merter projesi için de geçerli oluyor. Kolay yatırım sayesinde kredi ödemeleri 2 yıl sonra yapılabiliyor ve peşinat 24 ayda ödenebiliyor.

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 

Nef Bahçelievler projesi telefon!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi .023 konut ve 14 ticari birimden meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi telefon...

Haznedar Nef Bahçelievler satış ofisi!

Haznedar Nef Bahçelievler satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Bizimtepe Aydos satış ofisi!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı imzasıyla yükselen proje Rings İstanbul Evleri'nin yanında yer alıyor. Bizimtepe Aydos satış ofisi telefon numrası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi telefon!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Teslimlerin Mart 2018'de yapılması planlanan proje Nef ve İş GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

Nef Inİstanbul Lokal iletişim için 444 72 21 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen proje E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon!

Konum bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Nef satış ofisi!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Gala Nef satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılk gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon!

Lansmana özel fırsatlarla satışlarına devam eden Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi telefon!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen projede lansmana özel kampanyalar devam ediyor.

nef telefon numrası Haberi

nef telefon numrası

imur Gayrimenkul tarafından oluşturulan Nef markası adı altında inşa edilen projelerin satışları yeni bir kampanyayla devam ediyor. Kampanya "Kolay yatırım" adı altında tanıtılıyor.


Nef kolay yatırım Merter projesi için de geçerli oluyor. Kolay yatırımla ödemelerde çeşitli imkanlar sunuluyor. Kolay yatırım ile 2 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesinin yarısından fazlasını kiracının karşılayacağı daire sahibi olabilirsiniz.


Nef kolay yatırım Merter projesi ödemeleri şu şekilde yapılabiliyor; Peşinat ödemesi 24 ayda ödenebiliyor ve kredi ödemesi 2 yıl sonra yapılıyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Esra Nur...