02 / 05 / 2024

Nef Topkapı İŞ GYO nerede

Nef Topkapı İŞ GYO nerede

Toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede 3 bin 565 tane daire bulunuyor. Peki Nef Topkapı İŞ GYO teslimleri ne zaman?

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire!

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 3 bin 565 tane daireden oluşacak olan proje Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilecek.

Nef Topkapı İŞ GYO satış ofisi!

Nef Topkapı İŞ GYO satış ofisi telefon numarası 444 9 633 ya da (212) 325 23 50 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 565 tane daireden meydana gelen projede 16 adet dükkanda yer alıyor.

Nef-İŞ GYO Topkapı ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilecek olan İŞ GYO-Nef Topkapı Evleri 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Nef-İŞ GYO Topkapı ne zaman teslim?

Nef Topkapı İŞ GYO iletişim!

Nef Topkapı İŞ GYO iletişim için 444 9 633 veya 0212 325 23 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satış sürecinin bu ay içerisinde başlaması planlanan projede 3 bin 565 adet daire bulunuyor.

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

Inİstanbul Lokal Topkapı ödeme seçenekleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Nef ve İş GYO 'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları 345 bin TL 'den başlıyor.

İş GYO ve Nef, ikinci etabı 6 ay öne çekti!

İş GYO ve NEF’in Topkapı’da beraber yürüttüğü İnistanbul projenin ilk etabına gösterilen ilgi, projenin ikinci etabının lansmanı 6 ay öne çekilmesini sağladı. İşte projenin ayrıntıları...

Topkapı Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

Nef ve İş GYO tarafından eski Şişecam arazisi üzerinde hayata geçirilen Inistanbul Lokal Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslim tarihi ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık!

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla hayata geçirilen projede yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İşte 18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi...

Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanan proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO Nef İnistanbul Lokal'de 320 bin TL'ye!

İş GYO ve Nef imzasıyla inşa edilen İnistanbul Lokal Topkapı'da bulunuyor. Projede lansman öncesi toplam 200 adet daire satışa çıkıyor.

Nef Topkapı İŞ GYO nerede Haberi

Nef Topkapı İŞ GYO nerede

Toplam 412 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek olan proje www.hayatbeklemez.com web sitesinden ön talep topluyor. Projede daire sayısı 3 bin 565 tane olarak belirlendi.


Ortak kullanım alanalrı kapsamında projede spor alanları, playstation salonları, idari birimler, eğlence odaları, sauna,  açık / kapalı yüzme havuzları, fitness, revir, yürüyüş yolları, müzik odaları, konferans salonları bulunuyor.


Toplam 85 tane sosyal ünitenin bulunduğu proje toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Projede toplam 16 adet dükkan yer alıyor.


Nef Topkapı İŞ GYO teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede teslimler 2017 yılının ikinci yarısı olarak öngörüldü.


Tel: 444 9 633 / (212) 325 23 50

Web: