01 / 05 / 2024

nef uygun ödeme planları

nef uygun ödeme planları

Nef 4 projesinde Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veriyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödeme yapılıyor.

En uygun taşıt kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Araç kredisi veren pek çok banka, kredi kullanıcısına uygun ödeme fırsatları sağlıyor. Böylece cazip kampanyalar ile desteklenen bu hizmet ile birçok kişi ihtiyacı olan otomobillere kavuşuyor.

2023'ün ilk kampanyaları başladı! Bosch çamaşır makineleri uygun fiyatla... 4 Ocak fiyat listesi

 Ayda 1545 TL ödeyerek 9 aya varan taksit imkanı ile sahip olacağınız Bosch çamaşır makinesi size uygun ödeme avantajları ile geliyor.  Peki Bosch Çamaşır makinesin fiyatı ne kadar?

TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler?

TOKİ'nin satışa çıkardığı konutlarda uygun ödeme fırsatları bulunuyor. Birçok vatandaş TOKİ'nin sunduğu ucuz konut fırsatlarıyla ev sahibi oluyor. Peki TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler? İşte TOKİ ödemelerine ilişkin detaylar...

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0,98 faiz imkanı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle katıldı. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası dahilinde uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olunabiliyor. 

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 peşinat fırsatı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle destek veriyor. Kampanya dahilinde uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olunabiliyor..

Genyap Oxygen ödeme planı!

Genyap İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Oxygen projesinde Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası başladı. Projede daireler uygun ödeme koşullarıyla satılıyor. İşte, Genyap Oxygen ödeme planı...

Nef Ortayaka ödeme planı!

Nef imzası ile Haliç'e 5 dakika mesafede hayata geçirilen Nef Ortayaka projesi başladı. Projede ev fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

NEF Kandilli ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 406 daireden meydana gelen projenin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. 

Nef Ormantepe ödeme tipleri 2017!

Nef Ormantepe ödeme tipleri 2017 kapsamında yüzde 1 peşinat avantajının yanı sıra cazip ödeme koşulları da sunuluyor. Nef Ormantepe Sitesi fiyat listesi 299 bin TL'den başlıyor...

Nef Ormantepe ödeme bilgisi!

Nef Ormantepe projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Nef Ormantepe ödeme bilgisi kapsamında yüzde 1 peşinat veriliyor.

Nef Sancaktepe ödeme planı 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alan Nef Sancaktepe projesi 419 konuttan meydana geliyor. İşte Nef Sancaktepe ödeme planı 2017...

Sancaktepe Nef 19 ödeme planı!

Sancaktepe Nef 19 ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor. Nef Sancaktepe 19 projesi, 2018'in sonunda teslim ediliyor...

nef uygun ödeme planları Haberi

nef uygun ödeme planları

NEF, Forbes 2018 “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi” listesinde, kendi bölgesinin en değerli projesi seçilen 4 projesinde uygun ödeme koşulları ve uygun fiyat avantajı sunuyor. 
 
"Bugün bir Nef sahibi olun, her gün kazanın!" sloganı ile kampanyasını duyuran Nef'in kampanyalı projeleri arasında Nef Bahçelievler, Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Reserve Kandilli yer alıyor. 

Nef'in kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0.98 faiz imkanı sunuluyor. 


Nef Bahçelievler

Nef Bahçelievler projesi 3 bin 480 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Toplamda 903 adet daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor.

Daire alanları 60 ile 270 metrekare arasında farklılık gösteren projede teslimlerin 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. Nef Bahçelievler'de konutların dışında 19 adet cadde dükkânı da...