06 / 07 / 2024

nef yapı yurt dışı projeleri

nef yapı yurt dışı projeleri

Nef Newyork satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı şeklinde tasarlandı. Proje Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Gökçe tarafından kuruldu.

Nef yurt dışı açılımına 2020'de hız verecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 2019'da ağırlık verdikleri yurt dışı açılımını 2020 yılında devam edeceklerini anlattı.

Nef yerli ‘küçük ev’i yurt dışına taşıyacak!

Gayrimenkul sektöründe geliştiriciliğine ek olarak inovatif çalışmaları ile de önemli yatırımlar yapan Nef, yurt dışına götürdüğü ‘Foldhome’ konseptinin ardından ‘küçük evleri’ de taşıyacak...

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeler hayata geçiriyor!

“ENR Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da 86. sırada yer alan, Türkiye’de de ilk 10’da bulunan Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeleri hayata geçiriyor. Başarılı yatırımlar birbirini izliyor.

Yurt dışına 324 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapıldı!

Yurt içi yerleşiklerce en fazla yatırım yapılan sektörler 561 milyon dolarla "madencilik ve taşocakçılığı", 379 milyon dolarla "elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme", 324 milyon dolarla "gayrimenkul" şeklinde sıralandı

Tire'ye 250 kişilik yurt yapılacak!

AK Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, Tire'ye üniversite öğrencileri için 250 kişilik yurt yapılacağını dile getirdi. 

nef yapı yurt dışı projeleri Haberi

nef yapı yurt dışı projeleri

Nef Newyork projesinde ödeme planı ve fiyat listesi henüz netleşmedi. Bulunduğu bölgede konut fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişen projede inşaat çalışmalarının başlamasıyla satışlarda başlayacak.


Nef Newyork projesinde inşaat çalışmaları 2015 yılının sonunda gerçekleşecek. Yüksek katlı otel ve konutların bulunacağı proje çeşitli sosyal alanlardan oluşuyor. 


Nef Newyork projesinde MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı.


Nef Newyork projesinin yatırım bedeli 210 milyon dolar olarak belirlendi. Proje Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


Nef Newyork satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı şeklinde seçeneklerle dizayn edildi. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.


Nef Newyork iletişim

Telefon:...