29 / 04 / 2024

nef yurtdışı projeleri

nef yurtdışı projeleri

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola

Timur Gayrimenkul 2015'te yurt dışına açılacak!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, eylül ayında 115 bin 786 konut satışı gerçekleştiğini ve bu verinin tüm zamanların konut satış rekoru olarak kayıtlara geçtiğini belirtti...

Nef yurtdışında franchise ile büyüyecek!

Timur Holding tarafından 2010 yılında kurulan ve bugüne kadar 16 projeye imza atan Nef, özellikle patentli keşfi Foldhome ve Foldoffice'in yanı sıra, finansal ödeme inovasyonlarıyla da dikkati çekiyor...

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Nef'in 2020 ciro hedefi 1,5 milyar lira!

Nef yurtdışında yeni konut projeleri hayata geçirmek ve yurt markası Novu'yu Türkiye'de büyütmek istiyor. Ama asıl heyecan verici hikaye Foldcity...

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Nef'ten yurtdışına fikir ihracatı!

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

nef yurtdışı projeleri Haberi

nef yurtdışı projeleri

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, düzenlediği basın toplantısında yurtdışında hayata geçirilecek konut projeleri hakkında bilgi verdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Timur, yurt dışının kendileri için çok önemli olduğunu ve yeni ülkelere açılmayı amaçladıklarını söyleyerek "10'a yakın ülkede çalışacağız. Bu ülkeleri tespit etmek için 35 ülkeyi araştırdık." dedi.

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi veren Timur, konut tarafında bu yıl gelirlerinin yüzde 60'ının yurt dışından olacağını söyledi. Yurt dışı gelirlerinin beklentilerini geçtiğini ifade eden Timur, "Yüzde 40'lar civarında olmasını bekliyorduk. Bu kadar yüksek olmasının sebebi ABD'deki iyi satışlar. Amerika'daki proje çok iyi bir satış rakamına ulaştı. Projenin 8 ayda yüzde 64'ü satıldı. Bir taraftan doların yükselişinden dolayı da buradaki TL satışlarımızın payı azaldı. Her ne kadar bu seneki yerli...