16 / 05 / 2024

nefes kredi başvurusu

nefes kredi başvurusu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından sağlanan '2021 Nefes Kredisi' için başvurular bugün başlıyor. En fazla 200 bin liraya kadar kullandırılacak olan kredinin, pandemiden etkilenen KOBİ’lerin ekonomisini sağlamlaştırması amaçlanıyor.

Yarın vatandaşlar 'nefes' alacak! Başvurular başlıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin yaratmış olduğu ekonomik sıkıntıları gidermek için KOBİ'lere tanınan Nefes Kredisi başvuruları yarın başlıyor.

Dikkat! Nefes Kredi Paketi'nde detaylar belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ının duyurmuş olduğu Nefes Kredi Paketi'ne ilişkin detaylar açıklandı. Paket, 1 Haziran tarihinden itibaren devreye girecek.

Milyonlara yeni kredi fırsatı! Başvurular ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sanayici, tüccar, büyük şirketlere müjdesini verdiği "Nefes Kredisi"nin kapsamı kesinleşti. Nefes kredisine başvurular 1 Haziran tarihinde başlıyor.

Evlilik kredisine 1.981 çift başvurdu! Evlilik kredisi başvurusu 2024: Aylık 3 bin 125 TL taksitle, faizsiz 150 bin TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca gençlere evlilik desteği çerçevesinde sunulan 150 bin TL'lik faizsiz kredi için Kahramanmaraş'tan 1.981 çift başvuru yaptı. Peki evlilik kredisi başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede hibe ve faizsiz kredi başvurusu detayları belli oldu. Deprem bölgesinde etkilenen vatandaşların evlerin inşa edilmesinde hibe ve faizsiz kredi desteği sunuluyor. Başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte depremzedeler için hibe ve faizsiz kredi desteği detayları…

Kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz, onaylanması için ne yapmalı?

Kredi kartları, günlük hayatta birçok insanın finansal işlemlerini kolaylaştıran popüler bir ödeme aracıdır. Ancak, kredi kartı başvuruları her zaman onaylanmayabilir. Peki kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz? İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası, gelir belgesi olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapacak müşterilerin gelir belgesi sunmaları gerekmemektedir.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Kredi başvurusu yapacakların dikkatine… Düşük kredi notu nasıl yükseltilir?  

Enflasyondaki baş döndürücü yükselme ev, araba almak isteyenleri kredi almaya yönlendiriyor. Fakat bankaların başvurularına onay vermesinin ilk şartı kişinin kredi notu oluyor. Peki kredi notu neden düşük olur, nasıl yükseltebilirsiniz? İşte ayrıntılar…

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

Garanti Bankası müjdeyi verdi! Başvurusu onaylanan herkese geri ödemesiz 500 TL verecek!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine müjde niteliğinde bir haber verdi. Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup bireysel kredi kartı başvurusu onaylananlara 500 TL e-ticaret harcamalara 500 TL bonus verilecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank’tan sıfıra yakın faiz kararı! İşte güncel kredi faiz oranları!

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Akbank faiz düşürme kararı aldı. 4 bankanın taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak ediliyor. Halkbank ise esnafa özel kredi paketini duyurdu. Esnaf bu kredi paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki kredi başvurusu nasıl

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

KYK burs başvuruları başladı mı 2022, ne zaman? Yükseköğrenim KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK burs başvurusu, ÖSYM'nin YKS öncelik sonuçlarını açıklamasıyla öne çıkan konulardan biri oldu. 2022 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri öğrenciler tarafından izleniyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman ve başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA yeni kredi kararını açıkladı! 0,99 faizli kredi başvurusu nasıl alınır?

Garanti BBVA müşterilerine özel kredi paketi sunuyor. Garanti BBVA bankasından kredi çekmek isteyenler 0,99 faizli kredi başvurusu nasıl yapılır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte detaylar!

nefes kredi başvurusu Haberi

nefes kredi başvurusu

Reel ekonominin canlanması için milyonlarca vatandaşa sağlanan Nefes Kredisi’ne başvurular bugün başlıyor.

Sabah Gazertesi'nden Hazal Ateş'in haberine göre; Nefes Kredi Paketi Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 10 bankanın katılımı, TOBB ve Kredi Garanti Fonu işbirliği ile uygulamaya alınacak.

Buna göre cirosu 10 milyon liranın altında olan ve 2020 cirosunda 2019 yılına göre yüzde 25 zararı olan şirketler, üye oldukları oda ve borsalardan alacakları üyelik belgesi ile bugünden itibaren banka şubelerine başvurabilecekler. 

Paket kapsamında azami 200 bin liraya kadar kullanılacak krediler, işletmelerin maaş, kira ve tedarik giderleri başta olmak üzere işletme giderlerine karşı kullanılacak. Böylece dağıtılan kaynak reel ekonomiye aktarılacak.

Krediden faydalanmak isteyen işletmeler, üyelik belgesini oda-borsalara gitmeden, çevrim içi ortamda TOBB veya oda-borsaların sistemlerinden e-belge olarak da temin edebilecek.

Geçen yıl cirosu 1 milyon lirayı aşmayan işletmelere...