08 / 05 / 2024

Nefis Çankaya teslim

Nefis Çankaya teslim

Toplam 209 adet konuttan meydana gelen Nefis Çankaya projesi 20 dönüm arsa alanına sahip. Peki, Nefis Çankaya ne zaman teslim?

Nefis Çankaya Evleri’nde yaşam başladı!

Ankara'da hayata geçirilen Nefis Çankaya Evleri'nde yaşam başladı. Nefis Çankaya Evleri projesi “Doğanın içinde bir şehirli” sloganı ile yükseliyor. 

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

İki blok olarak hayata geçirilen Fundaroma Çankaya Evleri 99 daire, 98 ofis ve 80 mağazadan meydana geliyor. Peki Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

Fundaroma Çankaya'da 676 bin TL'ye! Yeni proje!

Fundaroma projesi, Funda Grup imzası ile Ankara Çankaya'da yükseliyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Marina Ankara'da hemen teslim daireler 10 bin TL peşinatla!

Marina Ankara'da ilk sene 10 bin TL peşinat ödenerek hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. Proje Ankara Çankaya Oran'da inşa ediliyor...

BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Ankara Çankaya'da 5 blok şeklinde yükselen BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi 314 adet daireden meydana geliyor. Peki BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

25 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Çankaya Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla inşa ediliyor. Peki Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimler bu yıl!

Ankara Çankaya'da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri'nin bu yıl teslim edilmesi planlanıyor. Tüm hızıyla devam eden proje son fırsatlarla sahiplerini bekliyor.

Nefis Çankaya Evleri’yle kentin içinde bahçeli ev yaşamına ulaşın!

Nefis Çankaya Evleri’nde yerini alanlar tam anlamıyla ‘nefis’ bir hayatın keyfini sürecek. Farklı konut tiplerinde toplam 209 konutun yer aldığı proje, 20’şer katlı iki kule ve yatayda baza bloklardan oluşuyor.

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

Ankara Çankaya'ya bağlı Beytepe'de konumlandırılan Elit Manzara Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. Elit Manzara Beytepe teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzu Effect Ankara teslim tarihi!

Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde konumlandırılan Kuzu Effect projesi 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana geliyor. Kuzu Effect Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi!

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans'ta fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye’de hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nda ev fiyatları 395 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. Peki Ankara Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? diyorsanız işte yanıtı...

Nefis Çankaya teslim Haberi

Nefis Çankaya teslim


YP İnşaat'ın hayata geçirdiği Nefis Çankaya projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


50 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projedeki dairelerin alanları 79 metrekareden başlayıp  357 metrekare arasında değişiyor. Peki, Nefis Çankaya ne zaman teslim?


Nefis Çankaya Evleri'nde teslimlerin 2017 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Proje 20 dönüm arsa alanına sahip. 


Projenin ortak kullanım alanları arasında, özel çalışma odası, fitness, vadi manzaralı cafe, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, sauna, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları ile 500 metrekare seyir terası bulunuyor. 


Nefis Çankaya İletişim;

Tel: 0312 496 01 06

Web: http://www.nefiscankayaevleri.net/Home/Index

Öznur...