09 / 05 / 2024

Nejat Yavaşoğulları Mimarlık

Nejat Yavaşoğulları Mimarlık

Mimar Nejat Yavaşoğulları, kurduğu müzik grubu Bulutsuzluk Özlemi ile bilinse de restorasyon firmasıyla Parma Apartmanı'nı Hotel Armada haline getiren isimdir. Peki Nejat Yavaşoğulları kimdir? İşte özgeçmişi...

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bersu Çelik, Gaye Kepiç ve Metin Halifeoğlu ortaklığında kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldırım ve Mustafa Ceylan ortaklığında kuruldu.

Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mimarlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah Boumahra tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mono Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan tarafından kuruldu.

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özgör tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Emre Dündar ve Enes Dündar ortaklığında kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Nejat Yavaşoğulları Mimarlık Haberi

Nejat Yavaşoğulları Mimarlık

Nejat Yavaşoğulları kimdir? 


Nejat Yavaşoğulları, 3 Ağustos 1950'de İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokulda müzikle ilgilenmeye başladı. Haydarpaşa Lisesinde okurken gitar çalmaya başladı.Üniversite yıllarında çeşitli müzik gruplarında yer aldı. 1975 yılında Reha ile birlikte "Caniko" adlı parçasıyla ilk kez yapılan Eurovision Türkiye finalinde yarıştı ancak dereceye giremedi. 1980li yıllarda Altın Portakal Ödülü'nü, Ferhan Şensoy ortaoyuncularında yaptığı tiyatro müziğiyle kazandı.


Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık bölümünden mezun olan müzisyen, müzik yaşamını devam ettirmekte ve yanında halen restorasyon çalışmaları da yapmaktadır. Bulutsuzluk Özlemi'nde beste ve güfte yazarlığının yanında solist olarak görev almaktadır. Şarkılarındaki konuları toplumsal olaylardan seçen müzisyen, 'özgürlük' sorunu üzerinde fazlaca durmaktadır. Ayrıca Türkçe sözlü rock müzik grubu 'Mor'un kurucusudur. Daha sonra bu grubun adı 'Bulutsuzluk Özlemi'ne çevrilmiştir.


Nejat Yavaşoğulları 2012-2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde Yeditepe...