02 / 05 / 2024

nemrut dağı turizm projeleri

nemrut dağı turizm projeleri

Malatyalı bir turizm işletmecisi, Adıyaman’ın Nemrut konusunda tarihi bir fırsatı elinden kaçırdığını iddia etti. Kınay, 'Nemrut Dağı yeterince değerlendirilemiyor. Adıyaman tarihi bir fırsatı nedenini bilmeden geri tepiyor' dedi.

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selattin Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. Meliha Nur Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Tüylüce tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Önel Yapı Dekorasyon İnşaat Elektronik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önel Yapı Dekorasyon İnşaat Elektronik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 140 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Çolakoğlu İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sinan çolak tarafından kuruldu.

Manas Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle bugün kuruldu!

Daşova Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daşova Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da kuruldu.

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Babir tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Yalı Sokak'ta kuruldu.

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

İlse Petrol ve Petrol Ürünleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlse Petrol ve Petrol Ürünleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlter İlse Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Alioğlu SY İnşaat Emlak Veterinerlik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alioğlu SY İnşaat Emlak Veterinerlik Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 596 Sokak'ta kuruldu.

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya ve Salem Mejallı S M Al-Mejalı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

nemrut dağı turizm projeleri Haberi

nemrut dağı turizm projeleri

Malatya’ya bağlı Haydaran köyünde otel işleten Ahmet Kınay, Malatya ile Adıyaman arasında tartışmalara neden olan Nemrut Dağı yolunun Adıyaman için büyük bir fırsat olduğunu iddia ederek Adıyaman’ın tarihi bir fırsatı nedenini bilmeden geri teptiğini söyledi. 


Nemrut’un kapalı bir kutu olarak kalmasının kimseye fayda getirmeyeceğini dile getiren Kınay, şöyle konuştu: “Yıllardır anlamsız bir polemik almış başını gidiyor. Adıyamanlılar, Malatya’nın Nemrut Dağını kendilerinden almaya çalıştığını iddia ediyor. Siyasi olarak yaşanan didişme kimseye fayda sağlamaz. bugün Nemrut Dağı kapalı bir kutu olduğu için çok az kişi tarafından ziyaret ediliyor. Malatya ile Adıyaman arasında Nemrut Dağında yol birleşirse eminim turist sayısı 50 katına çıkar. Malatya’dan gelip Nemrut Dağına çıkan turistler geri dönüp doğu illerine gideceklerine Adıyaman’dan geçecek. Adıyaman’ın içindeki tarihi yerleri gezme, daha fazla...