02 / 05 / 2024

nemrut dağı turizmi

nemrut dağı turizmi

Malatyalı bir turizm işletmecisi, Adıyaman’ın Nemrut konusunda tarihi bir fırsatı elinden kaçırdığını iddia etti. Kınay, 'Nemrut Dağı yeterince değerlendirilemiyor. Adıyaman tarihi bir fırsatı nedenini bilmeden geri tepiyor' dedi.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Kumru, Arif Eren Akarvardar tarafından kuruldu.

Antalya'da arsa avcılarından akılalmaz tuzak! 

Antalya'da sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren iş insanı Tuncay Küçükyılmaz,  arsa avcıları tarafından tam dört kez dolandırıldı. Antalya’da bulunan piyasa değeri 50 ile 30 milyon TL'yi almak isteyen iş insanı dolandırıcılardan bir türlü kurtulamadı. 

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin, Ceyhun Güney ve Şenol Sevinç ortaklığında kuruldu.

Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Nemrut Dağı tur güzergahında bulunan Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi...

Nemrut raylı sistem projesi bu yıl hızlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Nemrut'ta uzun zamandır gündemde olan ve çok sorulan raylı sistem projesi var. Projeyi bu yıl hızlandıracağız. UNESCO da projeyi onaylarsa hızlı bir şekilde yatırıma başlayacağız, hayata geçireceğiz" dedi...

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Sulocevizci ve Mustafa Mücahit Gümüş ortaklığında kuruldu.

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

nemrut dağı turizmi Haberi

nemrut dağı turizmi

Malatya’ya bağlı Haydaran köyünde otel işleten Ahmet Kınay, Malatya ile Adıyaman arasında tartışmalara neden olan Nemrut Dağı yolunun Adıyaman için büyük bir fırsat olduğunu iddia ederek Adıyaman’ın tarihi bir fırsatı nedenini bilmeden geri teptiğini söyledi. 


Nemrut’un kapalı bir kutu olarak kalmasının kimseye fayda getirmeyeceğini dile getiren Kınay, şöyle konuştu: “Yıllardır anlamsız bir polemik almış başını gidiyor. Adıyamanlılar, Malatya’nın Nemrut Dağını kendilerinden almaya çalıştığını iddia ediyor. Siyasi olarak yaşanan didişme kimseye fayda sağlamaz. bugün Nemrut Dağı kapalı bir kutu olduğu için çok az kişi tarafından ziyaret ediliyor. Malatya ile Adıyaman arasında Nemrut Dağında yol birleşirse eminim turist sayısı 50 katına çıkar. Malatya’dan gelip Nemrut Dağına çıkan turistler geri dönüp doğu illerine gideceklerine Adıyaman’dan geçecek. Adıyaman’ın içindeki tarihi yerleri gezme, daha fazla...