28 / 08 / 2024

nemrut turizmi

nemrut turizmi

Adıyaman Valiliği tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen "Kommagene-Nemrut Turizm Odaklı Canlandırma" projesi için çalışmalar başlatıldı.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Nemrut Milli Park'taki günübirlik kamp alanı tamamlandı!

Nemrut Dağı Milli Park Alanı Karadut sınırları içerisine yapılan günübirlik kamp alanında çalışmalar tamamlandı. Günübirlik Kamp alanında yaklaşık bir yıldır süren çalışma sona erdi.

Nemrut Dağı Milli Park Alanı'nda çalışmalar tamamlandı!

Orman ve Sıı İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Nemrut Dağı Milli Parkı Karadut Günübirlik Kamp alanında yaklaşık bir yıldır süren çalışma sona erdi.

Adıyaman Nemrut Dağı günübirlik kamp alanında çalışmalar tamamlandı!

Nemrut Dağı Milli Park Alanı Karadut sınırları içerisine yapılan günübirlik kamp alanında çalışmalar tamamlandı.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Batıçim Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına yatırım yapacak!

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği mevkiindeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon TL’ye satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kurmayı planlıyor.

Batıçim'den Aliağa Nemrut Limanı'na yatırım atağı!

PETKİM’in Aliağa’da Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak liman yatırımı sürerken İzmir’in önde gelen bir başka sanayi kuruluşu Batı Anadolu Çimento'da (Batıçim), yine Aliağa Nemrut’taki limanında yatırım atağı başlattı.

İzmir Nemrut Limanı yolu imar planı çalışmaları sürüyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Aliağa ilçesi ile Yeni Foça arasındaki Nemrut Limanı yolunun imar planı çalışmalarının devam ettiğini ancak bu süreçte bakım ve onarım çalışmasının başlatıldığını belirtti.

İzmir Nemrut Körfezi Limanı imar planı askıda!

İzmir Aliağa İlçesi, Nemrut Körfezi “Liman” Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi ve açıklama raporları askıya çıktı...

nemrut turizmi Haberi

nemrut turizmi

Adıyaman'la "'Kommagene-Nemrut Turizm Odaklı Canlandırma" projesi hayata geçiriliyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adıyaman'dı turizm sektörünün yeniden canlandırılması ve geliştirilmesi projesinin değerlendiıme toplantısı Vali Mahmut Demiıtaş başkanlığında gerçekleştirildiAB destekli "Kommagene-Nemrut Turizm Odaklı Canlandırma" projesi capsamında, değişik alanlarda yapılacak çalışmalar sonucunda Adıyaman'da turizm alanında önemli değişim ve gelişmelerin yaşanarak turizmden elde edilen katma değerin artırılması hedefleniyor.Kentteki turizm sektörünün yeniden canlandırılması projesinin hedeflerine ve beklenen sonuçlarına ulaşması için Kommagene Nemrut Alan Başkanı Onur Yıldız tarafından projenin detaylan ve süreci hakkında bilgi verildi.Bilim. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nın kontrolünde inşaat işleri, müşavirlik hizmetleri, mal alımı ve teknik destek faaliyetlerinin ihale edilerek 2015 yılı içerisinde projenin başlayacağı belirtildi. Vali Mahmut Demiıtaş, toplantıda yaptığı açıklamada, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ile birlikte hazırlanan projenin toplam bütçesinin...