06 / 05 / 2024

nene hatun gemisi

nene hatun gemisi

Lütfi Elvan, Yalova'da inşa edilen Nene Hatun adlı "acil durum müdahale gemisi"nin proje bedelinin 31 milyon 140 bin avro olduğunu belirterek, bu deniz aracının daha önce yaptırdıkları projelerle Türk tersanelerine can suyu kattığını söyledi.

İstanbul Boğazı'nı Nene Hatun koruyacak!

Kıyı Emniyeti’nden İstanbul Boğazı’nı korumak için dev yatırım. Yılda 9 bin tankerin geçtiği İstanbul Boğazını, ‘Nene Hatun’ koruyacak. Acil durum müdahale gemisi saatte 10 bin ton su pompalıyor....

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

En çok satan amiral gemisi cep telefonları belli oldu! Zirvede o model var!

Amiral gemisi telefon pazarı, kesinlikle yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu pazarda, Apple'ın payı oldukça ön plana çıkmaktadır.

Motorola'nın amiral gemisi Edge 40 Pro'ya merhaba deyin! 

Motorola, uzun süredir merakla hayranlarının beklediği amiral gemisini tanıttı. Peki amiral gemisi model beklentiyi karşılıyor mu? İşte Motorola Edge 40 Pro özellikleri ve fiyatı.

Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hacı Hesna Hatun Mahallesi, 1340 ada, 40 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Mart 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Yeni Amiral Gemisi Tablet Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi tableti olan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tasarım detayları gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Amiral gemisi İPhone 13 inanılmaz fiyatıyla A101’de! Aldın aldın yoksa bu fırsat kaçabilir

Türkiye’nin en büyük perakende marketlerinde olan A101 İPhone 13 512 GB, Samsung Galaxy S22 128 GB, Xiaomi Redmi 12C 128 GB‘lık versiyonunu Web sitesinden  satışa çıkardı. Peki Bu dev markaların amiral gemisi telefonları ne kadar? İşte 6 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi.

Cep yakmayan amiral gemisi Meizu 20 uygun fiyatıyla sahneye çıktı!

Meizu, rakipleriyle yarışacak yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurdu. Meizu 20 olarak adlandırılan bu yeni cihaz, teknik özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Özellikleri amiral gemisi fiyatı performans ürünü! OnePlus 11 geliyor

İnsanlar fiyat performan ürünlerine yönelmişken, OnePlus 11'le son dönemlerde ismini duyuran Çinli firma atağa kalktı ve ürettiği amiral gemisi telefonu uygun fiyatla çıkarmaya karar verdi.

Amiral gemisi düşkünleri! Galaxy S22 8GB'a Carrefour'dan dev indirim... 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefour'un amiral gemisi kampanyaları devam ediyor. CarrefourSA kartlılara özel yüzde 22'lik dev indirimi ile imkan sunuyor. Samsung Galaxy S22 8GB modelini tercih etmek isteyen vatandaşlara özel indirimi kaçırmayın. Peki Samsung Galaxy S22 8GB fiyatı ne kadar?

Arnavutköy Nene Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Nene Hatun Mahallesi, 611 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

nene hatun gemisi Haberi

nene hatun gemisi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Yalova'da

- Yalova'da inşa edilen ve Nene Hatun adı verilen "acil durum müdahale gemisi", Elvan'ın da katıldığı törende suya indirildi

- Elvan: "Bu acil durum müdahale gemisi, 31 milyon 140 bin avroluk proje bedeliyle bakanlığımız tarafından daha evvel yaptırılan projelerle tersanelerimize can suyu katmıştır"

- "Bu gemiyle hem denizlerimizi daha güvenli hale getiriyoruz hem de çevreye yönelik tehditlere karşı tedbir almış oluyoruz"

YALOVA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Yalova'da inşa edilen Nene Hatun adlı "acil durum müdahale gemisi"nin proje bedelinin 31 milyon 140 bin avro olduğunu belirterek, bu deniz aracının daha önce yaptırdıkları projelerle Türk tersanelerine can suyu kattığını söyledi.


Elvan, geminin suya indirilmesi dolayısıyla Altınova ilçesindeki Sefine Tersanesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin...