02 / 05 / 2024

neo bolluca inşaat

neo bolluca inşaat

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Togaç tarafından kuruldu.

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kahraman tarafından kuruldu.

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İldem tarafından kuruldu. 

Neo Bolluca 6 lansman öncesi fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Neo Bolluca 6 projesinde lansman öncesi fiyatlarla satış dönemi başlıyor. Metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan projede kısa bir süre için fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor. 

Neo Bolluca 3 Evleri!

Neo Bolluca 3 Evleri 4 blok şeklinde metro istasyonuna yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Neo Bolluca 3 projesi Neo Yapı imzası taşıyor.

Neo Bolluca 3 Evleri!

Neo Bolluca 3 Evleri toplam 84 adet daireden meydana geliyor. Neo Yapı imzalı Neo Bolluca 3 projesi 4 blok şeklinde inşa ediliyor.

Neo Bolluca 3 telefon!

Havalimanı girişine otoban bağlantısı olan ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde inşa edilen Neo Bolluca 3 projesi toplamda 84 adet konuttan meydana geliyor...

Neo Bolluca 3 Evleri lokasyon!

Neo Bolluca 3 Projesi, Neo Yapı tarafından inşa ediliyor. 4 bloklu olarak dizayn edilen projede toplam 84 daire yer alıyor. 4 blok olarak yükseliyor.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

neo bolluca inşaat Haberi

neo bolluca inşaat

Neo Yapı daha çok konut üreten bir firma. İstanbul Avrupa yakasında Kemerburgaz, Bolluca civarında lüks sınıfta üretim yaparak bugünlere geldi. Ayrıca Bodrum'da yazlık projeler inşa etti.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Neo Vista, Neo Garden, Neo Park, Neo Gölpark isimleri ile ürettikleri projelerin son halkası ise Bolluca'da oldu. Burada bahçeli lüks villalar yapan firma ile ilgili bir duyum aldık, Öğrendiğimize göre, firma projenin üç, dört ve beşinci etabında sıkıntıya girmiş.

Ödeme güçlükleri ortaya çıkmış, şantiyelerde işler durmuş, işçiler işi bırakmış ve projeden konut alanların tapuları verilmemeye başlanmış.

Projeye yatırım yapanlar Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın'a ulaşamayınca işler daha da karışık hale gelmeye başlamış. O kadar ki bazı yatırımcıların Aydın'ın evi önünde protestolara başladığı duyumunu aldık. Aydın'a konuyu sormak için...