06 / 05 / 2024

neo yapı iflas davası

neo yapı iflas davası

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

Fi Yapı İflas Erteleme davası sonuçlandı!

Fi Yapı, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan imzası taşıyan bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; İflas Erteleme davası sonuçlandı.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun!

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun bugünkü 31675 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeşil GYO'nun iflas davası 9 Aralık'ta!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) aleyhine açılan iflas davasının yargılaması 9 Aralık günü saat 10:05'te yapılacak. 

2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan 2004 Sayılı İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile icra işlemlerinde değişiklik yapılması planlanıyor. 

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

İcra ve İflas Kanunun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31516 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM'de görüşülerek onaylandı...

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile yapı kullanma izni harcı hakkında değişiklik yapılması planlanıyor. 

neo yapı iflas davası Haberi

neo yapı iflas davası

18 yıl önce Kadir Aydın ve Feridun Uzunyol tarafından kurulan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat San. Ve Tic. A.Ş., ağırlıklı olarak Eyüp Göktürk ve Arnavutköy Bolluca bölgesinde faaliyet gösterdi. Şirket ağırlıklı olarak orta ve üst gelir gruplarına yönelik gayrimenkul projeleri geliştirdi.  Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre; şirket bir süredir ciddi bir mali kriz ile boğuşuyor.

ALACAKLI: İFLAS KARARI VERİLSİN

Şirketin iflası talebi ile İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesinde dava açıldı. Dava dosyasında yer alan belgelere göre, geçen ayın sonunda Neo Yapı hakkında iflas talepli icra takibine gidildi. Şirket, gönderilen ödeme emrine itiraz etmedi. Ödeme emrine süresi içinde itiraz edilmemesi nedeni ile şirketin iflasını içeren bir dava açıldı. Alacaklı konumda olan G. A. E. adına açılan davada, davalı şirketin malları için de muhafaza...