01 / 05 / 2024

neo yapı yurtdışı projeleri

neo yapı yurtdışı projeleri

Neo Yapı, 45 senelik tecrübe ile 2000 senesinden itibaren 200 bin metrekarenin üzerinde işyeri ve konut projesine imza attı.Neo Yapı şimdi ise NFH Yatırım Modeli (Neo Florida Home) geliştirdi.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Sur Yapı Antalya'da daire teslimleri hız kesmiyor!

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ödüle layık görülen Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor. Projede yer alan 13 blokun daha teslim işlemlerine başlanıyor.

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Ant Yapı'dan sağlıklı yaş alma konseptli proje!

Yurtiçi ve yurtdışında 40'a yakın şantiyede iş yürüten Ant Yapı, sağlıklı yaş alma konseptli projesini hayata geçiriyor. Şirket, rezidans ve sağlık hizmetleri verilecek olan bu projeyle 65 yaş üstünü hedefledi.

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

neo yapı yurtdışı projeleri Haberi

neo yapı yurtdışı projeleri

Neo Yapi 45 senelik tecrube ile 2000 senesinden itibaren Kemerburgaz, Gokturk ve Bolluca’da 200 bin metrekarenin uzerinde is yeri ve konut projesine imza attı.


Gelismekte olan bolgelerde, deger kazanicak projelere yatirim yapıyor. Müşteri’den cok ”komsu”ya; kisa donem kardan cok, uzun dönem başarıya önem veriyor.  


Neo Yapı NFH Yatırım Modeli (Neo Florida Home) geliştirdi. Yaklaşık 250 bin dolar bir birikimiz var ve senelik yüzde 7,5 kazan sağlayan bir yatırım hedefliyorsunuz. Ayrıca yatırımın da değer kazanmasını istiyorsunuz.


Bunlara “Evet” diyorsaniz, size mukemmel bir fırsat.


Neden Florida?


Amerika’nın en yüksek nüfuslu 3. Eyaleti ve hergün ortalama 1000 kişi Florida’ya taşınıyor. Eyalet ve Şehir Vergisi bulunmuyor. Yüksek Kalite standartlarında Eğitim ve Sağlık Sistemi

 mevcut. Hava şartları ise Mevsim Güneş ve 4 Mevsim Plaj...


Neden Neo Florida Homes? 

• Istanbul’daki Design...