03 / 05 / 2024

Neomarin yılbaşı çekiliş

Neomarin yılbaşı çekiliş

Neomarin Alışveriş Merkezi yeni yıl çekiliş kampanyası sonuçlandı...

Pazarama'dan dev yılbaşı çekilişi! iPhone'dan Otomobile yok yok!

Yeni yıla günler kala Pazarama'dan dev yılbaşı çekilişi haberi geldi! iPhone 14 Pro Max, Renault Zoe, Samsung Galaxy ZFlip 4... kazanabilirsiniz! İşte bütün ayrıntılar...

Neomarin yılbaşında açık mı?

Neomarin, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin yılbaşında açık mı? Neomarin yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Neomarin 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi bugün!

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi bugün yapılacak. Başvuruları 6 Mart'ta sona eren projede konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi ne zaman?

Daire fiyatları 107 bin 948 TL'den başlayan TOKİ Kütahya İnköy başvuruları tamamlandı. Projede yer alan 3+1 daireler kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi yarın yapılacak!

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi yarın yapılacak. Başvuruları 6 Mart'ta sona eren projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi!

TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi 12 Mart Perşembe günü gerçekleşecek. Başvuruları bugün sona erecek olan projede daire fiyatları 107 bin 948 TL'den başlangıç gösteriyor.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Neomarin yılbaşı çekiliş Haberi

Neomarin yılbaşı çekiliş

15 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında gün içinde toplam her 75 TL'lik alışveriş yaparak çekilişe katılanlar arasında düzenlenen çekiliş ile  1 Kişiye Mercedes C 180, 5 Kişiye iPhone 5 ve 15 Kişiye Yeni iPad Hediye edilmiştir.


Merdeces Benz C180 K 1.6 Prime 2012 Model Otomobil Asil Talihli

KAMİL MEHMET ÖZARICANLI - İSTANBUL / TUZLA


iPhone 5 16 GB Beyaz Cep Telefonu Kazanan Asil Talihliler

ÖZCAN KESKİN - İSTANBUL / PENDİK

ELİF KURNAZ - İSTANBUL / TUZLA

KAMİL OĞUZ BALAMAN - KOCAELİ / KARTEPE

ALİ ÜNAL - İSTANBUL / PENDİK

REYHAN ACAR - İSTANBUL / PENDİK


iPad 16 GB WiFi Beyaz 9.7" Tablet PC Asil Talihliler

SAİT KELDİ - İSTANBUL / PENDİK

TUNCAY ACER - İSTANBUL / ATAŞEHİR

YÜCEL KELEŞ - İSTANBUL / PENDİK

İBRAHİM ÜST - İSTANBUL / ÜMRANİYE

TUNCAY DİLMEN - İSTANBUL /...