18 / 05 / 2024

nerelerde toprak yatırımı yapılır

nerelerde toprak yatırımı yapılır

Toprak yatırımı, kazanç sağlayan yatırım türüdür. Çok fazla kazanç getiren her yatırım ürünü bir o kadar da risk barındırır. Karlı bir yatırım için nelere dikkat etmek gerektiğini Şeref Akbulat ile değerlendirdik.

Arsa ve tarla yatırımı için Bursa ve çevresinde gelecek vadeden bölgeler

Arsa, tarla yatırımına olan ilgi son dönemde artıyor. Küçük birikimlerle toprağa yatırmak isteyenler, doğru adresi bulmak araştırma yapıyor. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Bursa ve çevresinde gelecek vadeden yerleri açıkladı.

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı açıkladı! Asıl önemli olan hikayesi... 

Elinde birikimi olan yatırımcılar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor; bunlardan biri de toprak yatırımı. Peki toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli. Uzmanı açıkladı...

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

5 milyon TL'lik konut nasıl alınır? Toprak yatırımcısından ev alacaklara tavsiye! 

Toprak yatırımcısı Aksel isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konut alımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Toprak ve Özdemir Toprak ortaklığında 230 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ankara'da toprağa yatırım yapmak, altından daha karlı!

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

nerelerde toprak yatırımı yapılır Haberi

nerelerde toprak yatırımı yapılır

1) Doğru Fiyattan Alım Yapın: Mal alınırken kazanılır deyimi en çok toprak alımları için geçerlidir. Doğru fiyattan alınmış bir toprak asla kaybettirmez. Unutmayın yatırım kazancınızı alış fiyatınız belirler.


2) Şehrin Gelişen Akışını Takip Edin: Gelişim aksi yönündeki toprak yatırımı her zaman diğer bölgelerdeki yatırımlardan daha fazla kazandırır. Bunun için iyi bir araştırmanın yanısıra, gelişimi iyi okuyabilmek de oldukça önemlidir.


3) İmar Planlarını Okuyun: Doğru bir ürün alımı yapabilmek için imar planlarını çok ciddi bir şekilde incelemek gerekir. Bu konuda bilginiz yoksa mutlaka bir uzman yardımı alın.


4) Ateşli Alıcı Olmayın: Bir duyum almış olabilirsiniz; aynı bölgede çok kazanmış bir arkadaşınız olabilir. Asla ateşli alıcı olmayın. Unutmayın toprak asla bitmez ve de her zaman kazandırır. Ateşli alıcılar hata yaparlar en kötüsü de pahalı...