02 / 05 / 2024

nergiz parkı dönüşüm

nergiz parkı dönüşüm

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm nöbeti!

KİPTAŞ ve İBB tarafından Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında tepkiler büyümeye devam ediyor. Mahalle sakinleri deprem toplama alanı olan parkın yıkılmaması nöbet tutuyor. 

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Sahabiye'de dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katıldığı bir televizyon programında Kayseri Kalesi, Camii Kebir bölgesindeki dönüşüm projesi, Hava İkmal Şehir Parkı projesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Metris Kışlası'na kentsel dönüşüm parkı!

Esenler-Atışalanı’nda bulunan toplam 1 milyon 658 bin metrekarelik Metris Kışlası’nın 236 dönümü Esenler Belediyesi’ne devredildi. Belediye, bölgede en büyük kentsel dönüşüm parkını inşa edecek.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişimi için gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sürecini masaya yatırdı. Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı, Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda gerçekleşti.

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Uşak'taki dönüşüm projesinde sona gelindi!

Uşak Belediyesi 2016 yılında projelerin hayata geçmesi adına olumlu çalışmalar yaptı. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde de sona yaklaşıldı ve Kent Park Projesi'nde somut gelişmeler yaşandı.

Bağcılar’ın çehresi kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Proje kapsamında ilçe ayrıca yeni park ve bahçelere de kavuşuyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı da yakında hizmete sunulacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kira ödemeleri başladı!

Mamak Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Ankara Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, için kira yardımları ile gerçekleşen park, yol ve çevre düzenleme çalışmaları görüşüldü.

İzmit'te iki yılda kentsel dönüşüm adına dev yatırımlar yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nda yaptığı basın toplantısında İzmit’e iki yılda dev yatırım yaptıklarını, vizyon projelerinin ise kentsel dönüşüm olduğunu söyledi

nergiz parkı dönüşüm Haberi

nergiz parkı dönüşüm

Süs havuzları, özel ışıklandırma sistemleri kent mobilyaları ile Nergiz Parkı, Karşıyaka'nın yeni çekim merkezine dönüştürülecek.


İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nin önemli yeşil alanlarından biri olan Nergiz Parkı'nı yenilemek ve modern bir görünüme kavuşturmak için Belediye harekete geçti. Park için, çocuklara ve yetişkinlere hitap edecek çalışma başlatan belediye, vatandaşların öneri ve taleplerini de dikkate alarak özel bir proje hazırladı. Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 2 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Engelsiz çocuk oyun grupları da parkta yer alacak. Yetişkinler içinse pergolalar ve ağaç altı oturma üniteleri ile keyifli alanlar yaratılacak. Parktaki fitness alanı sil baştan düzenlenip zemini kauçukla kaplanacak; yepyeni...