19 / 07 / 2024

Nergiz Tarzdeh

Nergiz Tarzdeh

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Nergiz tarafından kuruldu.

Fenbeton İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fenbeton İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nergiz Keleş tarafından kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ngz Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngz Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sibel Nergiz tarafından kuruldu.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nergiz Karaca tarafından kuruldu.

Nersan Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nersan Global Yapı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nergiz tarafından kuruldu.

Bn Asil İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bn Asil İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Nergiz tarafından kuruldu.

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Nergiz ve İsmail Ağca tarafından kuruldu.

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Nergiz Yapı Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nergiz Yapı Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Nergiz tarafından kuruldu. 

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Işın Nergiz Geren tarafından kuruldu. 

Nergiz Tarzdeh Haberi

Nergiz Tarzdeh

Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Benham Bahgbani, Nergiz Tarzdeh ve Peyman Ebrahimi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Power Trust İnşaat ve Turizm Tekstil ve Otomotiv Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Hasanpaşa, Dr. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No:37/6...