14 / 05 / 2024

Neriman Yemenli

Neriman Yemenli

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Riskin Erken Saptanması Komitesi üyesi olarak görevlendirilen Murat Aksel Bukağıkıran'ın şirketteki görevinden ayrılmasından dolayı yerine Neriman Yemenli görevlendirildiğini belirtti.

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Eksperim Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksperim Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdemir ve Neriman Henden Ekmekçi tarafından kuruldu.

Selner İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selner İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Yeşbek ve Selma Menteş tarafından kuruldu.

Türkiye'den konut alan Yemenli sayısında rekor artış!

Yemenlilerin ülkemizden aldığı konut sayısı, 2019 yılının ilk 9 ayında, Yemen'de savaşın başladığı 2015'in aynı dönemine göre yüzde 536 artarken, yabancılara satılan konut sayısındaki artış söz konusu dönemde yüzde 98 düzeyinde oldu...

Yemenli yatırımcılardan Türkiye'de inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Körfez Ülkeleri Temsilciğinin programına katılan 50'ye yakın Yemenli iş insanları, Türkiye'de enerji, gıda ve inşaat alanında görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Yemenli yatırımcılar Türkiye'den gayrimenkul alıyor!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türk – Yemen İş Formu'nda Yemenli yatırımcının Türkiye’den konut satın alması konusu masaya yatırıldı.

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Akdeniz tarafından kuruldu. 

Arinna Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arinna Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Alay tarafından kuruldu. 

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Efem Han İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efem Han İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Neriman Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Üsküdar, İcadiye Mahallesi'nde kuruldu.

Neriman Yemenli Haberi

Neriman Yemenli



Türker Proje GYO, KAP'ta yaptığı açıklamada Riskin Erken Saptanması Komitesi üyesi olarak görevlendirilen Murat Aksel Bukağıkıran'ın şirketteki görevinden ayrılmasından dolayı yerine Neriman Yemenli görevlendirildiğini belirtti.



TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş.



Açıklamalar



Şirketimizce alınan yönetim kurulu kararı ile, Riskin Erken Saptanması Komitesi üyesi olarak görevlendirilen Murat Aksel Bukağıkıran'ın şirketteki görevinden ayrılmasından dolayı yerine Neriman Yemenli görevlendirilmiştir. Kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sunulur.



Dosya için