05 / 05 / 2024

Nermin Nikşiç

Nermin Nikşiç

Bosnalı şirket Arnavutluk'ta enerji hattı inşa edecek. 49 milyon avro değerindeki proje, Almanya hükümeti tarafından finanse edilecek

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı için ilk ihale yapıldı!

Türkiye'de ilk kez inşa edilecek olan 3 istasyonlu eşsiz bir füniküler hattı için ihale süreci başladı İhalede 22 firma tarafından teklif verildi.

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İTÜ-İstinye Füniküler Hattı projesi için start verdi. 

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı için düğmeye basıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İBB, İTÜ-İstinye Füniküler Hattı projesi için düğmeye bastı.

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattı imar planı değişikliği onaylandı!

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2020'de açılıyor!

3 bin yolcuya hizmet verecek Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın 2020'nin üçüncü çeyreğinde yolculu işletmeye alınması planlanıyor.

Eksen İnşaat'ın acı günü! Nermin Özmıhçı vefat etti!

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

İsviçre Alpleri'nde 53 milyon dolarlık füniküler açıldı!

İsviçre Alpleri'nde yer alan ve dik yolu dolayısıyla araçların ulaşım sağlayamadığı Stoos köyüne ulaşım sağlamak için inşa edilen füniküler açıldı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

İBB'den Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı açıklaması!

İBB, Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldığı ve ağaçların kesileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı detayları belli oldu!

850 metre uzunlukta planlanan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı, 2018 yılında işletmeye açılacak. İşte projenin tüm detayları...

Nermin Nikşiç Haberi

Nermin Nikşiç

Bosna-Hersek'in Energoinvest şirketi, Arnavutluk'un güneyinde enerji hattı inşa etme konusunda anlaşma imzaladı. 

     Bosna-Hersek Federasyonu Başbakanı Nermin Nikşiç'in Arnavutluk ziyareti kapsamında, Arnavutluk Enerji Dağıtım Merkezi Başkanı Arben İbro ile Bosna-Hersekli Energoinvest şirketi müdürü Enes Çengiç arasında 49 milyon avro değerinde anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında ülkenin güneyinde inşa edilecek enerji hattı, Almanya hükümeti tarafından finanse edilecek. 

     İki aşamada inşa edilmesi planlanan projenin birinci aşamasında 105 kilometrelik Saranda-Vlora bölgesi enerji hattı, ikinci aşamada ise Korça-Permet-Tepelena bölgelerine enerji hattı inşa edilecek. 

     Energoinvest şirketinin bu ay içerisinde çalışmalarına başlayacağı bildirildi. 

     Arnavutluk'a iki günlük resmi ziyarette bulunan Bosna-Hersek Federasyonu Başbakanı Nikşiç, ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Buyar Nişani, Başbakan Sali Berişa ve Meclis Başkanı Yozefina Topalli ile görüşüp iki ülke arasındaki iş birliği...