07 / 07 / 2024

Neşe Tevetoğlu evleri

Neşe Tevetoğlu evleri

Megastar Tarkan kazandığını annesine harcıyor. Ünlü yıldız, annesi Neşe Tevetoğlu'nu emlak zengini yaptı. Jestleri bitmiyor. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi.

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Motto İstanbul Celaloğlu Evleri fiyat!

Motto İstanbul Celaloğlu Evleri fiyat bilgisine göre projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi!

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi 425 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Park projesinde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Tevetoğlu Proje Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Proje Geliştirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mesut Paslı ve Arif Tevetoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bahçeşehir Park Evleri ödeme planı!

Ultra lüks konseptte dizayn edilen Bahçeşehir Park Evleri toplam 181 adet daireden oluşuyor. Bahçeşehir Park Evleri ödeme planı kapsamında nakit alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Güneşli Nurol Park Evleri daire fiyatları!

Güneşli Nurol Park Evleri daire fiyatları 562 bin TL'den başlıyor. Nurol Park Evleri'nde 20 yıla kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Güneşli Nurol Park Evleri ödeme kampanyası!

Güneşli Nurol Park Evleri ödeme kampanyasına göre 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor. Nurol Park'ta daireler hemen teslim ediliyor...

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı Nurol GYO Nurol Park projesi 1.118 konutta meydana geliyor.Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Strada Evleri satış fiyatları!

Bahçeşehir Strada Evleri satış fiyatları 264 bin TL'den başlayarak değişiyor. Strada Bahçeşehir'de teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Çolak ve Erol Çolak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de kuruldu.

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Nurol Park Evleri 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Strada Evleri fiyat!

Bahçeşehir Strada Evleri fiyat listesi 240 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bahçeşehir Strada projesinde teslimler Aralık 2018'de başlıyor...

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

Neşe Tevetoğlu evleri Haberi

Neşe Tevetoğlu evleri

Megastar Tarkan kazandığını annesine harcıyor. Ünlü yıldız, annesi Neşe Tevetoğlu'nu emlak zengini yaptı. 

Jestleri bitmiyor. Annesi için yıllar önce İstanbul Ataşehir'de 2 daire alan Tarkan bu gayrimenkullere yenilerini ekledi. 

Neşe Hanım'a Tarabya'dan bi daire, Antalya-Lara'da bahçeli villa hediye etti. Uzun yıllar Almanya'da yaşadıkları için 3 ay önce ailesine bir jest daha yaptı. 

Köln'de villa alıp tapuyu annesine verdi. 


Yurt...