29 / 04 / 2024

Neşet Çağlayan kimdir

Neşet Çağlayan kimdir

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Orhangazi'de teleferik projesi tamamlandı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla ( kale ) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, Orhangazi’de hayal denilecek projelerin Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile bir bir hayata geçeceğini bildirdi.

Orhangazi'de yeni yerleşim alanları imara açılacak!

Orhangazi'de uzun zamandır yaşanan yeni yerleşim alanı sorununun çözümü için Orhangazi Belediyesi'nin başlattığı çalışmalar sürüyor. Çağlayan, "Yeniköy Kavşağı'ndan başlayarak Yeniköy yönüne doğru olan 130 bin metrekare araziyi değerlendireceğiz." dedi.

Neşet Çağlayan: 2015 projeleri konuşacağımız bir yıl olacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde devam eden birçok proje ile planlanan çalışmalar ve bu çalışmaların yapılacağı alanları gezerek incelemelerde bulundu...

Neşet Çağlayan: Orhangazi'nin kentsel dönüşümle tanışma zamanı geldi!

Orhangazi'de Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile ilçedeki müteahhit firma temsilcileri ve belediyenin ilgili birim amirlerinin bir araya geldiği toplantıda kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Bursa Orhangazi'de mahalle meclisi toplandı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan mahalle meclisi uygulamasının beşincisinin Tekke Mahallesi'ndeki oturumuna katıldı. Açılış konuşması yapan Neşet Çağlayan 2015'te atılım ve hizmetlerin arka arkaya hayata geçeceğini belirtti.

Bursa Orhangazi 4.etap projesi TOKİ'ye sunuldu!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte Ankara'da TOKİ yetkilileriyle bir araya geldi. Orhangazi merkeze yapılması düşünülen 4. etap konut projesi TOKİ yetkililerine sunuldu...

Orhangazi'de yatırımlar devam ediyor!

30 Mart seçimlerinin ardından yedi aylık çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tarihten sosyal ve kültürel hayata, spora, eğitime, şehirciliğe kadar birçok alanda ciddi yatırımların devam edeceğini söyledi.

Neşet Çağlayan: Orhangazi'de tek çare kentsel dönüşüm!

Hürriyet, Tekke ve Arapzade mahallelerinde yüksek katlı binalar yapılmasının imkânsız olduğunu dile getiren Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan, tek çarenin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Neşet Çağlayan kimdir Haberi

Neşet Çağlayan kimdir

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Orhangazi'nin coğrafi olarak son derece güzel bir nok tada olmasına rağmen, Orhangazi'de yaşayan insanlar sosyal yaşam için yakın çevreyi tercih ediyor, benim bu konuda bir hayalim vardı. O da Orhangazi'de yaşayan insanların her konuda Orhangazi'yi tercih etmeleri. Bu hayalime bu yıl içinde başlayacağımız ve ileriki dönemlerde tamamlayacağımız projelerle Orhangazili insanlar artık Orhangazi'de kalsın, Orhangazi'yi tercih etsin." dedi. Başkan Çağlayan, Gürle Dağı Yamaç Paraşütü tesisleri, TOKİ bölgesine bin dönüm arazi üzerine kurulacak mesire alanı, İnşaatları devam eden Kültür Merkeve Balgöç Sosyal Tesisleri, Nadir Deresi Islah çalışmaları, büyük bir alana yapılacak Hobi Bahçeleri, Göl Sahil düzenlemesi, Anıt park projeleri ile birlikte Orhangazi'de yaşayan herkesin artık Orhangazi'de gidebileceği alternatif bir çok nokta olacak diye belirterek, amacımız bu...