17 / 05 / 2024

Neşet Fırat

Neşet Fırat

A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Kahvecioğlu ve Neşet Fırat tarafından 50 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Avcılar'da kuruldu.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Belediyesi tarafından Neşet Ertaş'ın adının yaşatılacağı kültür ve sanat merkezi yapılıyor. Yaklaşık 2 yıl önce yapımına başlanan kültür ve sanat merkezinin büyük ustanın dördüncü ölüm yıl dönümünde hizmete açılması planlanıyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında yer alan 51 konut satışa çıkıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuru...

TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 141 bin 295 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru!

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran gününe kadar devam edecek. Dairelerin 3+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 141 bin 295 TL'den başlıyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri!

Dairelerin 3 oda 1 salon şeklinde tasralandığı projede 180 aya kadar vade imkanı uygulanıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Toplu Konut projesinde yer alan 51 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi son başvuru tarihi...

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Toplamda 51 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 141 bin 295 liradan başlıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Neşet Fırat Haberi

Neşet Fırat

A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Kahvecioğlu ve Neşet Fırat tarafından 50 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Avcılar'da kuruldu. 


A Plas Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve Yurt DışındaTurizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm...