17 / 05 / 2024

nest Menemen ne zaman bitecek

nest Menemen ne zaman bitecek

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

TEKEL Genel Müdürlüğü'ne ait 889 metrekarelik arsa tekrar askıda! Arsaya talipli çıkmıyor!

TEKEL Genel Müdürlüğü’ne at Menemen’deki 889 metrekarelik arazi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir kez daha askıya çıkarıldı. Parsel daha önce de satışa çıkarılmış ancak taliplisi çıkmamıştı.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Menemen'de 435 milyon TL'ye arazi satılıyor! 

Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Maltepe Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arazinin büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Menemen Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos projesi BGS Nest Yaşam tarafından Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Peki Nest Dragos ne zaman teslim?

2004 İnşaat'tan Menemen'e 310 konut geliyor! Yeni proje!

2004 İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi'nde yeni konut projesine başlıyor. Proje 310 daire ve 5 işyerinden meydana geliyor..

İzmir Menemen'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir İli Menemen İlçesi'ne bağlı Ulukent Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

İzmir Menemen'de konumlandırılan İzmir Menemen Larissa Göl Evleri 1200 konuttan meydana geliyor. Proje 5 etap şeklinde tasarlandı. Peki İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

nest Menemen ne zaman bitecek Haberi

nest Menemen ne zaman bitecek

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. 


İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı. Menemen Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar daha konforlu, kaliteli ve yaşamı kolaylaştıracak bir biçimde tasarlandığını dile getiren Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, "İzmir-Çanakkale yolu üzerinde bulunan Nest Menemen Izban ve toplu taşımaya çok yakın. Şehrin karmaşasından uzak ama ulaşmı kolaylığı ile bir o kadar da yakın olan Menemen-Koyundere Beldesi'nde, ister yaşam amaçlı, isterseniz yatırım amaçlı bu projeden faydalanabilirsiniz . Proj emizde farklı büyüklükteki konutlar herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı" dedi. 


NestYap'ın tecrübeli ekip ve yenilikçi yaklaşımlarla, standartların üzerinde yaşam projeleri üretmeye devam ettiğini de dile getiren Koç, "Sahip olduğumuz...