03 / 05 / 2024

nest Menemen projesi

nest Menemen projesi

Konum bilgisine göre İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre kadar uzaklıkta yer alan projede 165 adet daire bulunuyor. Nest Menemen satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

İzmir Nest Menemen güncel fiyat listesi!

4 blok şeklinde inşa edilen proje İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Nest Menemen güncel fiyat listesi kapsamında daireler 164 bin 000 TL'den başlıyor.

Koyundere Nest Menemen'de yaşam başlıyor!

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı.

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba Nest satışta! Yeni proje!

Seba Göktürk projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Seba İnşaat, yeni projesi Seba Nest'i de satışa sundu. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin dolardan başlıyor.

Rimay İnşaat'tan Menemen'e Villarima Kaleköy projesi!

Rimay İnşaat Menemen'de çevre dostu projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yoğun talep nedeniyle projede erken teslim yapılacak.

Menemen Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos projesi BGS Nest Yaşam tarafından Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Peki Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos’ta fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan BGS Nest Yaşam yeni karma projesi Nest Dragos'u hayata geçiriyor. Projede daire fiyatları 245 bin TL'den başlıyor.

TCDD'nin Menemen'de yapacağı taş ocağı projesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Menemen ilçesinde TCDD tarafından yapılması planlanan taş ocağı ve diğer bazı tesisleri TBMM gündemine taşıdı..

Katal İnşaat Menemen projesi teslim tarihi!

Katal İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'nde yeni projesine başlıyor. Katal İnşaat Menemen projesinde inşaat çalışmalarının ortalama 36 ay sürmesi planlanıyor..

nest Menemen projesi Haberi

nest Menemen projesi

Toplam 12 bin 400 metrekare alanda hayata geçirilen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 165 adet daireden meydana geliyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje İZBAN Koyundere durağına 100 metre, İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre, İzmir-Çanakkale otobanı ve Menemen çıkısına 200 metre kadar mesafede yer alıyor.


Son iki adet 2+1 dairenin satışta olduğu projede 2+1 daire alanlarının 84 metrekare, 3+1 daireler 123 metrekare ile 126 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sosyal alanları içerisinde projede açık hobi ve aktivite odaları, fitness center, basketbol sahası, bitkisel ve yapısal peyzaj, masa tenisleri, yüzme havuzları ve açık otopark bulunuyor.


4 blok şeklinde inşa edilen proje İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alıyor. Proje Nestyap İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Nest Menemen satılık daire...