29 / 04 / 2024

Nest Menemen

Nest Menemen

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini uyardı. Emlak, ilan-reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 2’inci taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona eriyor.

Emlak vergisi, 433 belediyenin sitesinden sorgulanabiliyor!

Türkiye"de belediyeler ile il özel idarelerinde e-devlet uygulamalarının yaygınlaştığı belirlendi. Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, il özel idareleri ile belediyelerin e-devlet uygulamalarıyla ilgili anket çalışması yaptı

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun müşavirlik ihalesi 25 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.

Menemen Kuzeyşehir fiyat listesi!

Kuzeyşehir projesi İzmir Menemen'e bağlı Atatürk Mahallesi'nde inşa ediliyor. Menemen Kuzeyşehir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Yücesoy Kuzeyşehir Menemen fiyat ve ödemeleri!

Yücesoy Mühendislik yeni projesini İzmir Menemen'de hayata geçiriyor. Kuzeyşehir adı verilen projede daire teslimlerinin 2018 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

İzmir Menemen'de ihale sözleşmesine aykırı merdiven yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen’de yaptırdığı üstgeçidin, ihale sözleşmesine aykırı biçimde inşa edildiği ortaya çıktı. Sayıştay ihaleyi kazanan firmanın işin tamamını başkasına yaptırdığını belirledi

Nest Dragos'ta teslimler 24 ay sonra!

İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde hayata geçirilen Nest Dragos projesinde toplamda 180 daire bulunuyor. Projede fiyatlar lansman sonrasında belli olacak.

Nest Çengelköy'de 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Çengelköy'de Güzeltepe Mahallesi'nde hayata geçirilen projede daireler ve dükkanlar bulunuyor. Nest Çengelköy projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

İzmir Menemen OSB'de 3 parsel sahibini buldu!

Türkiye´nin tek Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (MPİOSB) 3 firmanın daha yatırım yapacağı parseller kura çekimiyle belli oldu.

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Esat Akkoyun tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'e Devlet Üniversitesi geliyor!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülke genelinde yaşanan birlik havası, Menemen Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis toplantısına da yansıdı

İzmir Menemen'in kanalizasyon hattı 4 milyon TL'ye yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı. Aralık ayı içinde tamamlanması öngörülen çalışma yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir Menemen'e 4 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Nest Menemen Haberi

Nest Menemen

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini uyardı. Emlak, ilan-reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergileri ile yol harcamalarına katılım paylarının 2’inci taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona eriyor.

Yenimahalle Belediyesi, emlak, ilan ve reklam ile iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2’inci taksitlerini ödemeyen mükellefler için son gün uyarısı yaptı. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, söz konusu vergilerin 2015 yılı 2’inci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.

Vatandaşların vergilerini cezalı ödememeleri ve mağdur olmamaları için gerekli bütün önlemleri alan belediye, büyük ödeme kolaylıkları sağlıyor. Vergi borçları, belediyenin tahsilat vezneleri ile Batıkent, Susuz, Karşıyaka, Gazi Mahallesi, Şentepe Semt Birimlerinde ve Tapu Müdürlüğü’nde açılan tahsilat veznelerine yatırılabileceği gibi tüm PTT şubelerinden 211 656 posta çeki hesabından da ödenebilecek. Belediye tahsilat...