06 / 05 / 2024

Neşve Cafe

Neşve Cafe

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresini Neşve Cafe'ye kiraya verdi...

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kira fiyatlarında deprem etkisi yaratacak düşüş!

Eylül ayında konut satışları yüzde 15 oranında düşerken, kira fiyatlarında da aylar sonra ilk defa düşüş yaşandı. Peki, fiyatlardaki düşüşün sebebi ne ve düşüş devam edecek mi? Gayrimenkul Uzmanı Alican Aktaş, konuya ilişkin tüm merak edilenleri cevapladı.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şahinler, Fırat Güneş ve Fatin Şahinler ortaklığında kuruldu.

7 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! İş Bankası, Garanti, TEB ve 4 banka daha duyurdu! Deprem kredisi!

Kahramanmaraş'ı vuran 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 45.000'den fazla sivilin ölümüne ve milyarlarca dolarlık hasara neden oldu. Deprem sonrası nakit ihtiyacı olan herkes banka kredilerini araştırmaya başladı. İşte, 36 ay vadeye kadar 6 ay geri ödemesiz deprem kredisi hakkında detaylar…

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Evi, arsası ve iş yeri olanlara zamlı vergi şoku! Ocak'ta yüzde 61.46 zam geliyor! Tapu sahipleri dikkat!

Yeniden değerleme oranının yüzde 122.93 olarak açıklanmasıyla emlak vergisinin ne kadar zamlanacağı belirlendi. 2023'de emlak vergisi yüzde 61.46 zamlı ödenecek. Konut, arsa, iş yeri gibi gayrimenkul türüne ve büyükşehir ile büyükşehir olmayan şehirlere göre oranlar değişecek. İşte merak edilenler..

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

BİM, A101, ŞOK, Carrefour ve Migros'a 3. soruşturma yolda!

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, gıda fiyatlarıyla ilgili olarak ikinci soruşturmanın sürdürüldüğüne ve üçüncü soruşturmanın da başlayabileceğine dikkat çekti.

Neşve Cafe Haberi

Neşve Cafe

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Lüleburgaz Ata Corner projesi kiraya verilmesi hakkında güncelleme yayınladı.

Ata GYO portföyünde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 242,10 metresinin Neşve Cafe olarak işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Enver Kocaaslan'a kiraya verildi. Kira bedeli aylık işletme cirosu üzerinden hesaplanacak olup, her halükarda minumum aylık kira bedeli 20 bin TL + KDV'dir. 

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Portföyümüzde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki 4.878 m²'lik kiralanabilir alanın, 242,10 m²'sinin Neşve Cafe olarak işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Enver Kocaaslan'a kiraya verilmiştir. 

Kira bedeli aylık işletme cirosu üzerinden hesaplanacak olup, her halükarda minumum aylık kira bedeli 20.000...