19 / 05 / 2024

netaş buyaka

netaş buyaka

Netaş Telekomünikasyon A.Ş, Ümraniye'de yer alan Buyaka İş Merkezi C Blok'tan ilk ay kirası 22 bin 252 dolara ofis kiraladı...

Buyaka Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Buyaka Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Eryıldırım tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan, Suna ÇEtin ve Şevki Hayta ortaklığında kuruldu.

Limonlu Bahçe Konakları projesinin inşa edileceği arazinin imar planları durduruldu!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de eski Netaş arazi şeklinde bilinen yaklaşık 190 bin metrekarelik alanı konut ve ticaret imarına açan imar planlarının yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de Tarkan Salman tarafından kuruldu.

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tavukçuoğlu, Nezih Yılmaz ve Ramazan Taşkın tarafından kuruldu.

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Yılmaz ve Kubilay Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Baki Türkoğlu tarafından kuruldu.

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Avcı tarafından kuruldu.

netaş buyaka Haberi

netaş buyaka


Netaş Telekomünikasyon A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Şirketimiz (kiracı) ile Yudo Leon Mizrahi ve Salvo Özsarfati (kiralayanlar) arasında, İstanbul ili, Ümraniye İlçesi, İnkılap (Çakmak) Mahallesi, 50 Pafta, 1840 ada, 233 Parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde inşa edilen "Buyaka İş Merkezi" isimli kompleks içinde yer alan, C Blokta bulunan, her biri 845m2 ve toplam alanı 1.690 m2 olan 15 ve 16. katların, şirket ofisi olarak kullanılması amacıyla, 11.02.2013 tarihinden itibaren yürürlüğe girmek üzere, 5+5 yıl süreli bir kira sözleşmesi imzalanmıştır. Kiralanan yerin aylık kira bedeli, ilk kira döneminde (11.02.2013-31.01.2014), ilk ay kirası net 22.252 ABD Doları, geri kalan aylarda net 33.378 ABD Dolarıdır. Devam eden yıllarda kira bedeline uygulanacak artış oranı yıllık %3...