17 / 05 / 2024

NETCAD Proje Yöneticisi Onur Palabıyık

NETCAD Proje Yöneticisi Onur Palabıyık

Beylikdüzü Belediyesi; kent coğrafi sistemini ve veri dökümünü bütün detaylarıyla ifade eden 360 derece Kent Otomasyon Sistemi’ni, ilk uygulayan öncü belediyelerden biri olarak ikinci aşamayı da tamamlıyor

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

8 soruda apartman yöneticisi!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda da belirtildiği gibi site ya da apartmanlar da şartlar uyuyorsa mutlaka yönetici bulunması gerekiyor. Peki apartman yöneticisi aidat öder mi? Apartman yöneticisi ne zaman değişir? diyorsanız işte yanıtı...

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aca Grup İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aca Grup İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şirin Akkulakoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hiper Gayrimenkul satış yöneticisi ve satış uzmanı arıyor!

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ufuk Tudan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Adil Şahin oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi'nin Adil Şahin olduğu açıklandı.

İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Önemi eğitimi 23 Şubat'ta!

GYODER Geliştirme ve İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Yeri ve Önemi eğitimi 23 Şubat'ta verilecek.

Amade Proje Yönetim Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amade Proje Yönetim Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 3 milyon 600 TL sermaye ile bugün Murat Olcay ve Nusret Salargil imzasıyla Acılar'da kuruldu.

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Franc Neal, JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Direktörü oldu!

JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörlüğü görevine Franc Neal atandı. JLL’nin Rusya ofisinde büyük çaplı projelere imza atan Neal, 16 Ocak itibariyle JLL Türkiye bünyesinde katıldı.

NETCAD Proje Yöneticisi Onur Palabıyık Haberi

NETCAD Proje Yöneticisi Onur Palabıyık

Beylikdüzü Belediyesi, 360 derece “Kent Otomasyon” sisteminin ikinci aşamasına geçti. Konuyla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenlenerek, sistem katılımcılara detaylarıyla tanıtıldı. Toplantıda; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Çanakçı ve NETCAD Proje Yöneticisi Onur Palabıyık tarafından sistemle ilgili açıklamalar yapıldı.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; “Kent bilgi sistemi çerçevesinde NETCAD firması tarafından gerçekleştirilen uygulama, 360 derece panoramik görüntü sistemi sayesinde GPRS bağlantısıyla hareket halindeki panoramik fotoğrafı konumlandırabiliyor. Beylikdüzü Belediyesi, geliştirilen bu sistemle bina ve bina detaylarından zemin bilgilerine kadar bütün verilere, ruhsat, kaçak yapı ve bunların mülkiyetle olan ilişkisi, imara göre oturulup oturulmadığı gibi bütün bilgileri takip edilebiliyor. Tamamen Türk mühendislerin geliştirdiği sistemin, yıkımına karar verilecek binalarda hak sahipliği ve döküm tespitinde büyük kolaylıklar getireceği...