06 / 05 / 2024

neva avm sultangazi açıldı mı

neva avm sultangazi açıldı mı

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Sultangazi Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi açıldı!

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Sultangazi TEM Point konut fiyatları!

Sultangazi TEM Point konut fiyatları 278 bin TL'den başlıyor. TEM Point Evleri projesinde 686 daire, otel, hastane, AVM yer alıyor...

TEM Point Sultangazi proje fiyatları!

TEM Point Sultangazi proje fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Proje - Nata Holding Ortaklığı'nın projesi TEM Point Evleri'nde konut, otel, AVM ve hastane yer alıyor...

Sultangazi TEM Point Evleri fiyat listesi!

Sultangazi TEM Point Evleri fiyat listesi 272 bin 872 TL'den başlayarak değişiyor. TEM Point Evleri projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

İstanbul Sultangazi'deki tamamlanmayan AVM karma projeye dönüşecek!

İstanbul Sultangazi'deki tamamlanmayan AVM karma projeye dönüşecek! İstanbul Sultangazi'de kaba inşaat halinde bekleyen ve yaklaşık 8 yıldır tamamlanamayan alışveriş merkezi (AVM) binası, 240 milyon liralık yatırımla karma bir projeye dönüşüyor.

Gül-Nata Sultangazi projesinin adı belli oldu: TEM Point!

İstanbul Sultangazi'de yıllardır çivi çakılmadan bekleyen AVM'nin arsasında 240 milyon TL yatırımla karma proje yapılacak. TEM Point adı verilen yeni projeye otel ve konut eklenecek.

Sultangazi AVM ne zaman açılacak?

Sultangazi AVM projesi Sultangazi'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi olarak yükseliyor. Markam AVM Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultangazi Alışveriş Merkezi, Haziran Eylül 2015 gibi açılacak.

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 17.6 milyon TL'ye AVM!

Sultangazi Belediyesi Hizmet Binasının 1. Bodrum katı 10 yıl süre ile Alış Veriş Merkezi (AVM) olarak gelir karşılığı 17 milyon 640 bin TL bedelle kiraya verilecek.

Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi hizmete girdi!

Sultangazi Belediyesi yeni dönemde yeni binasında hizmet vermeye başladı. Komplekste belediye birimlerinin yanı sıra nikah salonları, bin 500 kişilik düğün salonu ve AVM de bulunuyor...

neva avm sultangazi açıldı mı Haberi

neva avm sultangazi açıldı mı


Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle hizmete açıldı.


NEVA AVM’nin açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Törenin açılış konuşmasını NEVA AVM CEO’su Sibel Kardeşler yaptı. Kardeşler, “Yoğun bir çalışmanın ardından AVM’nin kapılarını açmayı başardık. Yatırımımızın sadece Sultangazi için değil tüm bölge halkı için de çok büyük anlamı olduğuna inanıyoruz” dedi.


“BU TESİSLER İSTİHDAMI BERABERİNDE GETİRECEK”


Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada istihdamın önemine dikkat çekti. Başkan Altunay, “Sultangazi hızla gelişen bir ilçe. Sultangazi’de yükselecek bu gibi hizmet tesisleri ülke ekonomisine katma değerinin yanında istihdamı da beraberinde getirecektir” dedi.


Sultangazi’nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan alışveriş merkezi...