19 / 05 / 2024

neva battı mı

neva battı mı

Neva turizm şirketi iflasını duyurmasının ardından 20 bin turistin mağdur olduğu açıklandı. Verilere göre Neva aracığıyla tatile giden yaklaşık 7 bin kişi otel ücretleri ve geri dönüş biletleri ile ilgili problemler yaşayabilir...

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

Terra'nın LUNA'sı %99'den fazla düştü ve UST stabilcoin'i hala 1 doların altında. Son piyasa türbülansı, LUNA ve UST üzerinde çok fazla baskı oluşturarak stabilcoinin sabitlenmesini kaybetmesine neden oldu. Yatırımcı tedirginliği arttıkça, Luna yetkilileri UST'ye kaçışı engelleyemedi.

Kartal Akel Sitesi'ni Neva Prestij dönüştürecek!

Binlerce insanın mağdur olduğu Akel Sitesi'nde teslim müjdesi geldi. Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, kısa süre içerisinde teslimlerin yapılacağını dile getirdi. 

Neva Yalıkavak önümüzdeki ay satışta! Yeni proje!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor. Proje içerisinde 8 adet villa bulunuyor.

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Bend İnşaat Yapı Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bend İnşaat Yapı Tasarım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neva Nigar İskenderli İsmayilov tarafından kuruldu.

Ankapark battı mı?

Ankara’da AOÇ arazisi üzerine inşa edilen Ankapark açıldıktan 6 ay sonra battı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Belediyenin 30 yıllık yardım parası gitti” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi indirdik ne oldu battık mı, bittik mi?

Merkez Bankası’nın yüklü faiz indiriminin ekonomiyi tepetaklak edeceğini ileri sürenlere göndermede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne oldu, battık mı, bittik mi? Piyasalar gayet normal karşıladı” diye konuştu...

Alper Potuk'tan ortağı Faruk Bayraktar’a: Abi biz battık mı?

Girdiği otel işinde tüm servetini kaybettiği iddia edilen Fenerbahçe'de top koşturan futbolcu Alper Potuk'un, ortağı Faruk Bayraktar'a "Abi biz battık mı?" diye sorduğu belirtildi...

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

neva battı mı Haberi

neva battı mı


Rusya’nın en büyük turizm şirketlerinden Neva iflas ettiğini duyurdu. Neva turizm şirketi iflasını duyurmasının ardından 20 bin turistin mağdur olduğu açıklandı. Verilere göre Neva aracığıyla tatile giden yaklaşık 7 bin kişi otel ücretleri ve geri dönüş biletleri ile ilgili problemler yaşayabilir. Bu turistlerin büyük çoğunluğu Türkiye, Yunanistan, İtalya, İspanya ve Bulgaristan gibi ülkelerde bulunduğu belirtiliyor.


MÜŞTERİLER MAĞDUR OLDU

Neva’dan yapılan açıklamaya göre şirket, müşterilerine karşı olan sorumluluklarını yerine getiremediği için faaliyetlerini durdurdu. Açıklamada, yurtdışında bulunan müşterilere maddi ve manevi destek verileceği belirtilirken, şirketin 452 milyon ruble (yaklaşık 13 milyon dolar) değerinde sigortalandığını belirtildi. Mağdur olan müşterilerin ödemelerini geri alabilmeleri için Voshajdenie adlı sigorta şirketine başvurmaları gerektiği tavsiye edildi. Bazı haberlere göre şirketin ödemeleri yapmadığı için bazı turistlerden gittikleri ülkelerde transfer ve...