06 / 05 / 2024

Nevadium Batıkent konut projesi

Nevadium Batıkent konut projesi

Nevadium Batıkent projesinde daire teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak. Nevadium Batıkent konut fiyat listesi 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

Muhammed Iştiyye'den Batı Şeria konut inşası açıklaması!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 780 yeni konut inşa projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Nevadium Batıkent güncel fiyatları!

Nevadium Batıkent güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden işyerlerinden oluşan projede satış süreci devam ediyor.

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Nevadium Batıkent konut projesi Haberi

Nevadium Batıkent konut projesi

10 katlı üç blok olarak planlanan Nevadium Batıkent Konutları 23 dönüm arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Proje 764 adet konut ve 7 bin metrekare dükkan alanlarından oluşuyor. 


Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı ile Ankara'da hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesinin Batı Bulvarı’na 275 metre uzunluğunda cephesi bulunuyor.


Ankara Nevadium Batıkent Evleri'nde 50 metrekare 1+1, 85 metrekare 2+1 daire tiplerine yer veriliyor. Nevadium Batıkent teslimleri Aralık 2018 tarihinde yapılacak. 


Nevadium Batıkent konut fiyat listesi!


1+1'ler 180 bin TL ile 245 bin TL,

2+1'ler 280 bin TL ile 345 bin TL arasında değişiyor.


Projedeki ödeme planına göre daireleri için yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar için yüzde 75 banka kredisi kullanılabiliyor. Nevadium Batıkent projesinde dairelerin yanı sıra yüzme havuzları, aquapark, sauna, fitness ve spor merkezi...