04 / 07 / 2024

Nevo Studios irtibat

Nevo Studios irtibat

Ankara’nın gözde yaşam merkezlerinden Moda City yaşam sokağında, yatay otel konseptiyle hizmet veren N’evo Studios müşterilerine tatil havası yaşatıyor. Nevo Studios, Moda City Yaşam Sokağı üzerinde, müşterilerine farklı bir alternatif sunuyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

Nevo Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevo Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Açıkgöz tarafından kuruldu. 

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Trademark Studios 2 lokasyon!

Trademark Studios 2 lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de inşa edilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor.

Trademark Studios 2 satış ofisi!

Trademark Studios 2 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor. 

Trademark Studios 2 teslim tarihi!

Trademark Studios 2 projesi, İzmir 'in Çiğli ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje 7 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Trademark Studios 2 nerede?

Adnan Kılıçoğlu tarafından İzmir  Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin liradan başlıyor..

Trademark Studios 2 Çiğli fiyat!

İzmir  Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek..

Trademark Studios 2 Çiğli'de 184 bin TL'ye! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor...

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Begüm Şen Los Angeles'a taşınacak!

Begüm Şen, oğlunun hatıralarıyla dolu İstanbul'la irtibatı koparıyor. Begüm Şen, oğlunun vefatından sonra buralardan uzaklaşmak için Los Angeles'taki evlerine taşınmaya karar verdi.

Merkezefendi Evora Denizli satış ofisi!

Merkezefendi Evora Denizli satış ofisi irtibat telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. 600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek projede 1.500 adet bağımsız ünite bulunuyor.

Nevo Studios irtibat Haberi

Nevo Studios irtibat

Ankara’nın önde gelen inşaat firmalarından NFN Grup tarafından hizmete sunulan, N’evo Studios ile binalara sıkışmış otel yapısı anlayışı değişti. Sokak üzerine yayılmış konseptiyle otel mimarisine yeni bir bakış açısı getiren N’evo Studios, Moda City Yaşam Sokağı üzerinde, müşterilerine farklı bir alternatif sunuyor.


Büyük bir bina içerisinde yaşanan otel konseptine karşın, özgür ve rahat ortamlarda hizmet vermeyi tercih eden N’evo Studios, stüdyo daire ve sokak yaşam konseptiyle alışılmışın dışına çıktı.


Genel oteller ile karşılaştırıldığında sokak üzerindeki otel fikrinin çok ferah ve daha yaşanılası olduğunu söyleyen NFN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk, “Biz N’evo Studios’ta özgür bir yaşam alanı oluşturduk. Büyük bir bina ve içerisine yerleştirilmiş odalardan farklı müşterilerimizin kendilerini rahat hissedecekleri bir yaşam alanına ulaşmak istedik” dedi.


Müşterilerine her zaman özel seçenekler...