09 / 05 / 2024

Nevruz Memmedov

Nevruz Memmedov

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Memmedov tarafından, "Petrol, doğalgaz boru hatları, demiryolları ve karayollarıyla bağlandığımız Türkiye'ye, 2018 yılının sonuna kadar 20 milyar dolar yatırım yapacağız" açıklaması yapıldı...

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Irmax İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmax İnşaat Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÇEkmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevruz Uras tarafından kuruldu.

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli Muammer Nevruz Erzen ve Fırat Erzen tarafından kuruldu.

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Almuso tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüme e-tebligat zorunluluğu geliyor!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı katılımcıları arasında Başbakan Binali Yıldırım ve TÜRKKEP'in Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz'da vardı.

İstanbul'da bugün hangi yollar kapanacak?

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle bugün bazı yollar sabah 7.30'da trafiğe kapatıldı.

Turizm nevruz ile canlanacak!

Türk Cumhuriyetleri ve İran'dan 325 bin kişi nevruzu Türkiye'de kutlamak için yollara düştü. Bayramın turizme 200 milyon $'lık katkı sağlaması bekleniyor.

Türkiye'ye İran'dan 200 bin turist gelecek!

İRAN İslam Cumhuriyeti’nin Erzurum Başkonsolosu Hüseyin Ghasemi, Nevruz nedeniyle 200 bin İranlı’nın tatilini geçirmek için karayoluyla Türkiye’ye geleceğini söyledi.

Diyarbakır'da toplantı ve yürüyüş alanları belirlendi!

Diyarbakır Valiliği 2015 yılı toplantı ve gösteri yürüyüşü yerleri ve güzergahlarını açıkladı. Valilik yer olarak İstasyon Meydanı, Nevruz Alanı ve TÜYAP Fuar Merkezi alanını belirledi.

Türk şirketlerden Azerbaycan atılımı!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği üyesi 20 Türk firması, Bakü'deki İş Forumu'nda Azerbaycanlı iş adamlarıyla buluştu. Forumun açılış toplantısına Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakan Yardımcısı Sahip Memmedov da katıldı

Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile Necip Uygun ve Nevruz Oğuz Sergül tarafından kuruldu.

İranlı turist sayısı arttı!

Antalya' ya bu yılın ocak-mart döneminde İran' dan gelen ziyaretçi sayısı, Nevruz tatilinin de etkisi ile geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 466,6 arttı.

Antalya'ya İran'dan gelen turist sayısı arttı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği raporuna göre, bu yılın ocak-mart döneminde Antalya'ya 548 bin 829 yabancı ziyaretçi geldi. Nevruz tatilinin etkisiyle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 466,6 arttı...

Nevruz Memmedov Haberi

Nevruz Memmedov
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Memmedov, "Türkiye'ye 2018 sonuna kadar 20 milyar dolar yatırım yapacağız" dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başdanışmanı Nevruz Memmedov, "Türkiye ile artık çok büyük işler yapıyoruz. Petrol, doğalgaz boru hatları, demiryolları ve karayollarıyla bağlandığımız Türkiye'ye, 2018 yılının sonuna kadar 20 milyar dolar yatırım yapacağız" dedi. İstanbul Le Meridien otelde gazetemize açıklamalarda bulunan Memmedov, Aliağa yarımadasındaki yatırımların 8 milyar dolara ulaştığını hatırlatarak şunları söyledi: "Azerbaycan, dünyada Türkiye'ye en büyük yatırımı yapan ülke olacak. Türkiye'ye gerçek bir dost, bir kardeş ve stratejik ortak olarak bakıyor, en fazla yatırımlarımızı Türkiye'ye yapıyoruz. Bakü-Tiflis-Ceyhan ve TANAP hatları ile asrın projeleri birlikte inşa ediyoruz. Uluslararası enerji piyasasının global oyunculan arasına, Türkiye ile birlikte gireceğiz.
Bakü-Tiflis-Kars demiryolu da 2014 yılında hizmete açılacak....