05 / 05 / 2024

nevşehir botanik park

nevşehir botanik park

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Ordu Şehir Hastanesi, Botanik Parkı'na mı inşa edilecek?

Ordu'da planlanan şehir hastanesinin Botanik Parkı'na inşa edileceği iddia edildi. Ordu Çevre Derneği, karara tepki gösterdi.

Ordu Botanik Parkı baharda açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karadeniz Bölgesi'nde ilk, Türkiye'de dördüncü olan Botanik Park'ı resmen devraldıklarını söyledi.

Kayabaşı Botanik Park ihalesine 553.8 milyonluk teklif!

Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı Botanik Park ihalesi yapıldı. Daha önce bir kez ertelene ihaleye en yüksek teklif 553 milyon 869 bin 254 TL olarak Özyazıcı İnşaat'tan geldi..

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Botanik Park'ı devraldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karadeniz Bölgesi’nde ilk Türkiye’de dördüncü olan Botanik Park’ı resmen devraldıklarını söyledi.

Kayaşehir Botanik Park'taki 373 yapı için ruhsat alındı!

Kayaşehir'deki dev Botanik Park'taki 373 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı. 236 milyon 909 bin TL yatırımla hayata geçirilecek olan Kayaşehir Botanik Park'ın kısa bir süre içinde ihaleye çıkması hedefleniyor.

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Nevşehir Kültür Park yeniden düzenleniyor!

Sümer Mahallesi’ndeki Kültür Park’ta, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları devam ediyor.

Nevşehir Cevher'e çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı geliyor!

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’nde, İmar Planı’nda yeşil alan olarak belirlenen yerleri çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir'de sosyal alan projelerine başlandı!

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi'nde , İmar Planı'nda yeşil alan olarak belirlenen yerlerin çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı haline getirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

nevşehir botanik park Haberi

nevşehir botanik park


Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin bulunduğu alanın hemen ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı.


Nevşehir Botanik Park projesinde çeşitli çiçek ve süs bitkileri ile çok sayıda ağaç türleri olacak. Otsu ve çalı türü bitkiler, apaç düzenlemeleri ile Botanik Park, bölgenin en önemli yeşil alanı...